Yanlış falan değil. Sonucun açıklanmasından 1 dakika öncesi ve sonrasında arkadaşın hayatında ne değişti de tekrar çalışmayı hak etti veya akıl etti? Burada yaşıt insanlar olduğunuz için birbiriniz pohpohlamayı ve bir yankı odasında olmayı seviyorsunuz ama hayatın gerçekleri böyle değil. Arkadaş eşit ağırlıkta 1.3m gibi rezalet bir sonuç almış hani bırak son sene sınava hazırlanmayı derslerini dinlese daha iyi bir sıralama yapabilecekmiş ama umurunda olmamış. Şimdi gidebileceği bir okul olmadığı için, hayattan kaçmak için bir sene daha dershaneye gitmek istiyor. Üniversite okumak isteyen adam 1.3m sıralama yapmaz. Ha gerçekten gitmek istiyorsa dediğim gibi gitsin askerliğe veya bir işe girsin, dershane parasını biriktirsin sonra "Ya okumadan hayat çok zormuş, ben gerçekten üniversite okumak istiyorum." dediği zaman gider dershaneye o hırsla hazırlanır ve istediği başarıyı elde eder.
Dostlar bana bir sene daha hak tanıdılar ama annem dershaneye para vermek boş işte baban ne zorluklara kazanacakta oraya verecek gibi sözler kullandı içime oturdu. Sanki ben onların çocuğu değilmişim gibi algı yarattı bende. Bilmiyorum dershaneye gitmeden bir şeyler yapmaya çalışacağım. Umarım benim için hayırlısı olur.
Dostlar bana bir sene daha hak tanıdılar ama annem dershaneye para vermek boş işte baban ne zorluklara kazanacakta oraya verecek gibi sözler kullandı içime oturdu. Sanki ben onların çocuğu değilmişim gibi algı yarattı bende. Bilmiyorum dershaneye gitmeden bir şeyler yapmaya çalışacağım. Umarım benim için hayırlısı olur.
Yine kazanamaz dershaneye de verdiği babasına yaptığından pahalıya patlar. 1.3M ise sıralaması bunun gece gündüz insan gibi değil, deli dana gibi non-stop ders çalışması lazım ki sıralaması düzelsin.
Yine kazanamaz dershaneye de verdiği babasına yaptığından pahalıya patlar. 1.3M ise sıralaması bunun gece gündüz insan gibi değil, deli dana gibi non-stop ders çalışması lazım ki sıralaması düzelsin.
Eğer annesi okuyacaksın diye baskı yapacaksa başka çaresi yok. O yaşlarda kim ailesine adam akıllı karşı çıkabilir ki ? En azından part-time olarak çalışsın ki iş adabını öğrensin, olgunlaşmasına yardımcı olur.
Eğer annesi okuyacaksın diye baskı yapacaksa başka çaresi yok. O yaşlarda kim ailesine adam akıllı karşı çıkabilir ki ? En azından part-time olarak çalışsın ki iş adabını öğrensin, olgunlaşmasına yardımcı olur.
2024 Elektronörofizyoloji (2 Yıllık) taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Elektronörofizyo
2024 İlk ve Acil Yardım (2 Yıllık) taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. İlk ve Acil Yard
2024 Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (2 Yıllık) taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. T