Çözüldü Üniversite okurken memur olunabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    çalışmak
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Okumak memuriyete engel değildir, okuduğunuz kurum size okul için imtiyaz gösterebilir. "Eğitim Hakkı" adıyla ancak her daim derslere yetişemeyebilirsiniz ve devamsızlıktan kalabilirsiniz. Bu sebeple memur olabilirsen ilk işin fakülte hocalarınla konuşmak olmalı.
KPSS başlamış. Eylül'de üniversiteye gideceğim. Okurken bir yandan da çalışmak mümkün mü?
@seeraddar @Testo Unit @SF26

Mümkün fakat ders saati ile çalışma saatinin çakışmaması lazım. Özel bir izin türü yok diye biliyorum üniversite için. O yüzden vardiyalı bir yerde çalışılmalı okurken.

Okuduğun bölüme göre değişir, mühendislik fakültesi ile ilgili bir bölümde okuyorsan saatler çakışmasa bile okuyamazsın çünkü mühendislik fakültesinde derslerden sonra bile sabah akşam ders çalışman gerekir.

Okumak memuriyete engel değildir, okuduğunuz kurum size okul için imtiyaz gösterebilir. "Eğitim Hakkı" adıyla ancak her daim derslere yetişemeyebilirsiniz ve devamsızlıktan kalabilirsiniz. Bu sebeple memur olabilirsen ilk işin fakülte hocalarınla konuşmak olmalı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…