Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
İyi günler, yarın ilk kez Rize'ye gidip yurduma kayıt olacağım, 22 Eylül'de de inşallah Elektrik-Elektronik Mühendisliği okumaya başlayacağım. Ders programlarım yayınlanmış ve derslerim arka arkaya sanki ara yokmuş gibi gözüküyor. Örnek olarak 8.00-10.00 dersi sonrası 10.00-12.00 dersi gibi. Bunlar yanlış mı yazılmış, yoksa derslerim blok mu işlenecek?

İkinci sorum da şu, Elektronik Ölçme Tekniği dersim canlı ders olacakmış. Ama derse nasıl ve nereden gireceğimi bilmiyorum. Örnek olarak Pazartesi ilk dersimden sonra 2.dersim bu ders. Ben okulda olacağım ve ardından bu ders başlayacak. Bu derse nasıl okuldan gireceğim?

Cevap veren herkese teşekkürler.

Aynı dersse devam eden bloktur ya da akademisyen öğretim görevlisi duruma göre yorulunca kendi kafasına eserse ara verir tamamen hocaya bağlı. Birbirine baglı iki dersim vardı bir dersin hocası 14.00 bitirmek yerine blok yapıp 13.20 gibi bitiriyordu, başka dersin hocası ara verelim diyip ara veriyorduk şu saatte gelin anfiye derdi.

Aynı dersse devam eden bloktur ya da akademisyen öğretim görevlisi duruma göre yorulunca kendi kafasına eserse ara verir tamamen hocaya bağlı. Birbirine baglı iki dersim vardı bir dersin hocası 14.00 bitirmek yerine blok yapıp 13.20 gibi bitiriyordu, başka dersin hocası ara verelim diyip ara veriyorduk şu saatte gelin anfiye derdi.
İki aynı ders değil, farklı dersler ama saatler birbiri arkasına gözüküyor.