Üniversitede makine mühendisliği bölümü için laptop gerekiyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunaUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 141
  • Etiketler Etiketler
    laptop makine

YunaUK

Becerikli
Merhaba 3 yıl sonra üniversite sınavına gireceğim. Üniversitede makine mühendisliği okumayı düşünüyorum. Üniversitede makine mühendisliği bölümü icin laptop gerekiyor mu? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor bu açtığınız konular. Önce bir kazanın sonraki 3 ayda zaten çözülür bunlar ama yine de evet gerekiyor.

Doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor bu açtığınız konular. Önce bir kazanın sonraki 3 ayda zaten çözülür bunlar ama yine de evet gerekiyor.

Örnek olarak 5.sınıftayken 1 sene sonra calışırım diyordum son sınıfta LGS'ye son 2.5 haftada calıştım ve ucu ucuna meslek lisesini zor kazandım bunun dışında 9 yıldır hayatım bir şeyleri erteleyerek gecti coğunlukla bunların sebebleri psikolojik ve fiziksel sağlık sorunlarım oluyordu 9 yılımı batırdım devamındaki lisedeki 3 yılımı ve üniversitedeki 4 yılımı cöpe atmak daha cok batırmak istemiyorum o yüzden ne kadar 3 yıl olsa bile calışmayı ertelemek istemiyorum.

Bilgisayar artık kişisel bir ihtiyac okul degil ev ortamı iş ortamı gibi yerlerde kullanışlı artık moda tasarım dersindeyken kalıp işleme kendi laptopumu götürüyordum okuldaki 2'li PC kullanmaktan iyidir

Evet hocam. O bölümü okuyan 2 arkadaşım var. AutoCAD falan kullanıyorlar. Uzaktan dersleri falan oluyor.

Anladım teşekkür ederim ayrıca makine mühendisliği icin laptop önerir misiniz ve makine mühendisiği mezunu biri iş bulması kolat oluyor mu?

Anladım teşekkür ederim ayrıca makine mühendisliği icin laptop önerir misiniz ve makine mühendisiği mezunu biri iş bulması kolay oluyor mu?
Genel olarak fabrikalarda iş bulabilirsiniz diye biliyorum. Laptop konusunda ise, ne zaman alacaksınız?
@YunaUK, Hocam ayrıca konunuzun cevabını aldıysanız çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…