Merhaba 3 yıl sonra üniversite sınavına gireceğim. Üniversitede makine mühendisliği okumayı düşünüyorum. Üniversitede makine mühendisliği bölümü icin laptop gerekiyor mu? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Örnek olarak 5.sınıftayken 1 sene sonra calışırım diyordum son sınıfta LGS'ye son 2.5 haftada calıştım ve ucu ucuna meslek lisesini zor kazandım bunun dışında 9 yıldır hayatım bir şeyleri erteleyerek gecti coğunlukla bunların sebebleri psikolojik ve fiziksel sağlık sorunlarım oluyordu 9 yılımı batırdım devamındaki lisedeki 3 yılımı ve üniversitedeki 4 yılımı cöpe atmak daha cok batırmak istemiyorum o yüzden ne kadar 3 yıl olsa bile calışmayı ertelemek istemiyorum.
Bilgisayar artık kişisel bir ihtiyac okul degil ev ortamı iş ortamı gibi yerlerde kullanışlı artık moda tasarım dersindeyken kalıp işleme kendi laptopumu götürüyordum okuldaki 2'li PC kullanmaktan iyidir
Genel olarak fabrikalarda iş bulabilirsiniz diye biliyorum. Laptop konusunda ise, ne zaman alacaksınız? @YunaUK, Hocam ayrıca konunuzun cevabını aldıysanız çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.