Spor salonu olursa mantıklı ama bunun yöntemi basit. 3 beyazı hayatından çıkartacaksın birincisini zaten kullanmadığınızı varsayıyorum şeker ve beyazunu hayatınızdan çıkartacaksınız. Doğal, az ve katkısız gıdalar yiyeceksiniz. Bir anda zayıflamazsınız ama zamanla yavaşlarsınız zaten hem fiziksel hem psikolojik olaraka en sağlıklısı da bu.
İlk beyaz tahmin ettiğim mi bilmiyorum ama genelde kilo verdirir hocam.

Gerçekten verir miyim bilmiyorum. Çünkü yüksek ihtimal beğenmeyip dışarıdan ve abur cubur yemeye daha fazla başlarım. Ondan ötürü bende ters etki yapabilir. :/
Hocam gereksiz para harcadığınızı hissettiğinizde güvendiğiniz birine yollayın paranızı. İhtiyaç olduğunda isteyin sadece biraz daha tutarsınız kendinizi.

Spor, diyet. Başka bir kilo verme yöntemi yok. Varsa okulunun spor salonuna kayıt yaptır, yoksa şehirdeki fitness salonlarından birine yazıl ve diyetisyen eşliğinde bir diyet programı hazırlayıp ona uy. Okulundan arkadaşlarını da kafalayıp beraber okul sonrası etkinlik şeklinde de gidebilirsiniz fitnessa 😂 eğlenceli oluyor gerçekten.

Anladım hocam sağ olun. Üniversite spor falan ikisi birlikte gerçekten rahat yapılır mı nedense zormuş gibi geliyor. Sanki üniversiteden direkt yurda geçecekmişim gibi. O zamanki tempoya göre bakacağım. Çok sağ olun.

Yürüyüş yapın, yürüyüş kiloyu oldukça iyi atıyor ödemi de keza. Bende tamamen sizle aynı konuda aynı istatistiklerle müzdaribim. Hızlı aldığım gibi hızlıda veriyorum kiloyu. Abartı yiyemeyeceğim için doğal olarak (yurttan dolayı vs.) kilo vereceğim diye çok kafaya takmıyorum. Tavsiye ederim.
İnşallah hocam bende yurttan dolayı kilo veren taraflardan olurum. Bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyordum bende zaten sağolun.

Hocam gereksiz para harcadığınızı hissettiğinizde güvendiğiniz birine yollayın paranızı. İhtiyaç olduğunda isteyin sadece biraz daha tutarsınız kendinizi.
Hocam bende işin ilginci aç kalırım diye daha çok yeme problemi var. Doysam bile acıkırım falan diye biraz daha yediğim oluyor. Ama dediğiniz taktiği ben sanırım uygulayamayabilirim. Yine de deniyeceğim. Yürüyüşü ve hareketi arttırıp yemeği kısmaya çalışarak vermeye başlamayı deneyeceğim. Sağolun öneriniz için.

Gerçekten verir miyim bilmiyorum. Çünkü yüksek ihtimal beğenmeyip dışarıdan ve abur cubur yemeye daha fazla başlarım. Ondan ötürü bende ters etki yapabilir. :/
kankam sen bir şeyi ciddili değiştirmek istemediğin sürece ister 10 gün ister 1 ay yap mentaliten yoksa zayıflayamazsın aklına koyup yapıcam diyip başarmak için elini abur cubur gibi pis atıştırmalıklara sürmeyeceksin max 3-4 ay zaten yada abur cuburda tüket ama kalori hesabı yap abur cubur seni kilolu yapmaz kalorisi düşükse

Anladım hocam sağ olun. Üniversite spor falan ikisi birlikte gerçekten rahat yapılır mı nedense zormuş gibi geliyor. Sanki üniversiteden direkt yurda geçecekmişim gibi. O zamanki tempoya göre bakacağım. Çok sağ olun.
Spor işini gözünde çok büyütme. Günlük yarım saat kardiyo yapıp üstüne ağırlık çalışması yapsan zaten günlük sporun 1-1.5 saat sürer en fazla. Zaten her gün de gitmeyeceksin, haftada 3-4 gün yeterli olur bence. Hazır sonbahar, kış da kapıdayken havalar da soğumaya başlamışken bence tam zamanı spora başlamanın. İstersen okuldan sonra, istersen derslerinin az olduğu günlerde istersen de sadece hafta sonları 1-1.5 saat ayırsan gayet gelişme gösterirsin ki fitness eğlenceli bir uğraş bence 😂 Yaptıkça hoşuna gidecek, hoşuna gittikçe daha çok yapacaksın. Rutini oturttuktan sonrası kolay.