BirForumcuKişi

Üstün
Bakın açık olacağım, bir hedefim yok o yüzden çalışmaya odaklanamıyorum. Bazı videolara bakıyorum; o olmaz, bu olmaz, onu oku, bunu okuma. EA'da düzgün bölüm kalmadı, bunu kabul ediyorum. Abim veterinerlik okuyor diye veterinerlik düşünüyordum ama el ve ayaklarım çok terliyor. Cerrahi işler falan da yapacağım, o yüzden veterinerlik pek bana uygun değil gibi görünüyor. İyontoforez makinesi alacağım ama ne kadar etki eder bilmiyorum. Ameliyatta yarı yarıya ihtimal var; ya terlemem tamamen kesilecek ya da el, ayak kesilecek, başka yerlerim terleyecek. O yüzden ameliyat işine girmiyorum. Bana bunun gibi getirisi iyi ama ellerimin terlemesini çok sıkıntı yapmayacak, aç bırakmayacak meslek önerir misiniz?

@SF26

Son düzenleyen: Moderatör:
EA'cı olsaydım özel üniverditede tam burslu psikoloji yazıp çevre yapardım. Sonra mezun oldu mu o çevreyi kullanıp güzel bir yerde işe girmeye çalışırdım. Veya notları iyi tutup akademisyen olurdum aynı üniversitede.

Ben sayısalım ama EA’ya hazırlanıyorum. Hukuk veya işletme seçerim. Eğer sözel yetwneğin iyiyse ve sosyalsen psikoloji okuyabilirsin.

Ben sayısalım ama EA'ya hazırlanıyorum. Hukuk veya işletme seçerim. Eğer sözel yetwneğin iyiyse ve sosyalsen psikoloji okuyabilirsin.

Hocam iyi ama bir tanıdıgım hukuk mezunu hukuk eskisi gibi ekmek yedirmez iyi kazanmak istiyorsan cevre yapman lazım diyor haklıda bence şu an bir büroda 45k maaş alıyor.

Hocam bir de sıfırdan AYT fen hazırlanmak çok zor olur mu? İlk 100 bin için.

Hocam iyi ama bir tanıdıgım hukuk mezunu hukuk eskisi gibi ekmek yedirmez iyi kazanmak istiyorsan cevre yapman lazım diyor haklıda bence şu an bir büroda 45k maaş alıyor.

Siyasete girecen okuyacaksan veya kamu yönetimine gir kaymakam vali falan olursun.

Ben beceremedim feni EA’dan devam edecem. Matematiktek yana sıkıntı yok ama fen gelmiyor yok.

TYT fenin iyiyse bir yılda yapılır ben girdiğim sene AYT fen den 32 net çekmiştim ama tyt fen de kolay kolay 16 net aşağısına düşmezdim zaten sınavda da 18 net çıkarmıştım.

@BirForumcuKişi Mühendisler bile iş bulma konusunda sıkıntı çekiyorken EA seçmek mantıklı mı bilemiyorum onun riskini düşünüp taşınıp alman gerek.

TYT fenin iyiyse bir yılda yapılır ben girdiğim sene AYT fenden 32 net çekmiştim ama TYT fen de kolay kolay 16 net aşağısına düşmezdim zaten sınavda da 18 net çıkarmıştım.

@BirForumcuKişi mühendisler bile iş bulma konusunda sıkıntı çekiyorken EA seçmek mantıklı mı bilemiyorum onun riskini düşünüp taşınıp alman gerek.

Ondan sayısaldan gireceğim seneye hocam amacın TYT amtı haletim net kasıp TYT eni haledip yazın brans denemeleri ile ilerletip AYT mat ile TYT Sosyal'ı bitirip AYT feni bitirmek.

Bakın açık olacağım, bir hedefim yok o yüzden çalışmaya odaklanamıyorum. Bazı videolara bakıyorum; o olmaz, bu olmaz, onu oku, bunu okuma. EA'da düzgün bölüm kalmadı, bunu kabul ediyorum. Abim veterinerlik okuyor diye veterinerlik düşünüyordum ama el ve ayaklarım çok terliyor. Cerrahi işler falan da yapacağım, o yüzden veterinerlik pek bana uygun değil gibi görünüyor. İyontoforez makinesi alacağım ama ne kadar etki eder bilmiyorum. Ameliyatta yarı yarıya ihtimal var; ya terlemem tamamen kesilecek ya da el, ayak kesilecek, başka yerlerim terleyecek. O yüzden ameliyat işine girmiyorum. Bana bunun gibi getirisi iyi ama ellerimin terlemesini çok sıkıntı yapmayacak, aç bırakmayacak meslek önerir misiniz?

@SF26
EA bölümlerinde çevre ve master yapmak şart oldu artık. Özellikle hukukta çevre şart. SAY'da da hem rekabet eden çok hem de rekabet edilecek bölüm sayısı çok, bunun kararını kendin vermen lazım.