Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Birkaç yıl önce olsaydı Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü iyi bir üniversitede tercih edin derdimç Ama son dönemlerde piyasada mezun sayısı çoğaldı + yeni mezuna da iş imkanı kısıtlı hale geldi maalesef, o yüzden geleceği parlak ibaresi altında değerlendirmek pek mümkün değil. 100K'dan daha iyi bir sıralama yaparsanız Hukuk düşünün çünkü EA'da geleceği parlak pek bölüm yok. Belki Psikoloji ve Sınıf Öğretmenliğini de düşünebilirsiniz. Sınıf'ta en azından diğer öğretmenlik bölümlerine göre hatrı sayılır atamalar var. Bana kalırsa EA tarafında elle tutulur pek bir şey kalmadı hocam
8bankai
Uzman
EA'da üstte ki hocamında dediği gibi pek de elle tutulur bir bölüm yok, hukuk var ama hem puanları yüksek hem de işsizlik olarak başı çeken bölümlerde geliyor.
Sayısal seçsem yapamam,yönetim bilişim sistemleri hedeflesem nasıl olur sizce iş bulması zor olur mu?
Thanos
Üstün
Sayısalı bende yapamadığımda EA geçtim zaten, ama orda da maalesef matematik var. YBS konusuna gelirsek matematiğiniz zayıfsa sınavı kazansanız bile üniversitede matematik yoğun olacaktır, katlanabilirseniz okunur. İş bulma konusunda o bölüme de büyük bir yığılma var ve işsizlik orda da var maalesef.Sayısal seçsem yapamam,yönetim bilişim sistemleri hedeflesem nasıl olur sizce iş bulması zor olur mu?
Behzatinho
Yetkin
Yönetim Bilişim Sistemlerini kaliteli bir üniversitede okursanız belki öyle önünüz açılır, ama burası Türkiye o yüzden bir şey diyemiyorum. Yukarıdaki hocamın dediği gibi YBS’de de sayısal dersler var. Programlama, veri, lineer falan..Sayısal seçsem yapamam,yönetim bilişim sistemleri hedeflesem nasıl olur sizce iş bulması zor olur mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet