EA bölümlerinde çevre ve Master yapmak şart oldu artık. Özellikle hukukta çevre şart. Say'da da hem rekabet eden çok hem de rekabet edilecek bölüm sayısı çok, bunun kararını kendin vermen lazım.

Hocam el terlemesini yapmanın cok etkiilemeyecek iki bölğüm içinde meslek söyler misiniz cunku youtub insanın akfasını çok karıstırıyor.

Hocam el terlemesini yapmanın cok etkiilemeyecek iki bölğüm içinde meslek söyler misiniz cunku youtub insanın akfasını çok karıstırıyor.
Bir insan mesleğine YouTube ile karar verecek durumdaysa burada iş senin sevdiğin alanlara bakar. Benim hayallerim tamamen biyoloji üstüneydi, ya cerrahi ya da Master programı ile sinirbilimine geçecektim ve şimdi IMAT hazırlanıp tıp okumaya niyetliyim.

Bir insan mesleğine YouTube ile karar verecek durumdaysa burada iş senin sevdiğin alanlara bakar. Benim hayallerim tamamen biyoloji üstüneydi, ya cerrahi ya da Master programı ile sinirbilimine geçecektim ve şimdi ımat hazırlanıp tıp okumaya niyetliyim.

Youtubdan karar vermek değil hocam sadece seviceğim mesleğin ileride beni pişman etmemesini istiyorum ondan önerileri merak ettim.