Uno 70s yağ eksiltme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
  • Etiketler Etiketler
    sorunu yağ
Hep soğukken bakıyorsanız ona rağmen kendi kendine arttıysa sorun daha büyükte olabilir. Araçta çeşme suyu kullanıldı mı?

Saf antifiriz koyuyoruz. Ekstra su eklemiyorum. Yağa su karıştırdığını düşünüyorsanız yapmıyor.

Saf antifiriz koyuyoruz. Ekstra su eklemiyorum. Yağa su karıştırdığını düşünüyorsanız yapmıyor.

Evet başta bunu düşündüm. Açıkçası durum epey garip. Bu arada mix antifriz kullanmıyorsanız %50 antifriz %50 saf-distile su karışımı yapın normal antifrizler bu karışıma uygun üretiliyorlar.

Evet başta bunu düşündüm. Açıkçası durum epey garip. Bu arada mix antifriz kullanmıyorsanız %50 antifriz %50 saf-distile su karışımı yapın normal antifrizler bu karışıma uygun üretiliyorlar.

Opet antifiriz kullanıyorum saf su biraz pahalı o sebeple direkt antifirizi koyup geçiyorum. Yağ sorunu nasıl olacak onu bilmiyorum.

Yağ sorunu nasıl olacak onu bilmiyorum.
Aşırı bir mavi duman atma var mı? Bujilere yağ basmış mı hiç mesela? Bunlar çok az seviyedeyse yapacak bir şey yok, yağı kalınlaştırıp devam edeceksin. Çok yağ tüketimi varsa motoru açacaksın veya açtıracaksın elbette.

Motor yağı şu an Full sabah baktım.
Duman atma söz konusu değildir. Bujiler motor kısmına gömülü şekilde.

Dosya Ekleri

• 20251221_120852.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…