Cranxiel

Yetkin
Makaleler
5
Ready or Not tarzında taktiksel aksiyon oyunu olan Unrecord hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Bir seneye aşkındır oyunu Steam üzerinden takip ediyorum kimileri scam kimileri ise çıkar diye düşünüyor. Görüşlerinizi merak ettim. UE5 oyun motorunun zirvesi olacak bir oyun ya da scam olarak kalacak bir oyun gibi duruyor.

Body cam ile zaten neyin ne olduğunu gördük, grafikler aslında bence o kadar mükemmel değil, kamera efekti ile sanki çok güzelmiş gibi gösteriyorlar, ayrıca oynanış tamamen vasat, alışık değiliz ancak bu tarz alışılınacak gibi de değil, nişan alması ayrı dert, kontrol etmek ayrı dert, ve kafa hareketleri bir yerden sonra insanın midesini bulandırıyor, çıktıktan 2-3 ay sonra unutulacak oyun diyorum ben.

Unrecord bu mide bulandıran kafa hareketlerini ve nişan olayını düzeltirse oynanır.

Body cam ile zaten neyin ne olduğunu gördük, grafikler aslında bence o kadar mükemmel değil, kamera efekti ile sanki çok güzelmiş gibi gösteriyorlar, ayrıca oynanış tamamen vasat, alışık değiliz ancak bu tarz alışılınacak gibi de değil, nişan alması ayrı dert, kontrol etmek ayrı dert, ve kafa hareketleri bir yerden sonra insanın midesini bulandırıyor, çıktıktan 2-3 ay sonra unutulacak oyun diyorum ben.

Unrecord bu mide bulandıran kafa hareketlerini ve nişan olayını düzeltirse oynanır.
Grafik detaylarını nedense ben epey beğendim, dediğin gibi oynanış güzel olursa tadından yenmez. Asıl korkum şu ki günümüz bilgisayarlarının bu yükte olan grafikleri kaldıramayacaklarını bahane ederek grafiklerin içinden geçmeleri.

Grafikler abarttığınız kadar kötü değil. Modellemeler oldukça iyi, silah sesleri gerçeğine yakın. Oyundaki ışıklandırma ve movement de çok gerçekçi ama siz birbirinizi tekrar edip durduğunuz için bunu bilemiyorsunuz tabii ki. Oyunu 48 saat oynamış biri olarak oyun sadece efektlerden ibaret değil.
Yine de Unrecord daha başarılı bir oyun olacak.

Özellikle Bodycam'de Tumblewood mapindeki çimler ve yaprakların modellemesi çok iyi.

Lütfen şu sürü psikolojisi copy-paste yorumlarınızdan arındırın kendinizi. Çok komik oluyor gerçekten.

Grafikler abarttığınız kadar kötü değil. Modellemeler oldukça iyi, silah sesleri gerçeğine yakın. Oyundaki ışıklandırma ve movement de çok gerçekçi ama siz birbirinizi tekrar edip durduğunuz için bunu bilemiyorsunuz tabii ki. Oyunu 48 saat oynamış biri olarak oyun sadece efektlerden ibaret değil.
Yine de Unrecord daha başarılı bir oyun olacak.

Özellikle Bodycam'de Tumblewood mapindeki çimler ve yaprakların modellemesi çok iyi.

Öyle bir diyorsunuz ki sanki oyunun grafiklerini Minecraft ile karşılaştırmışım gibi :D, sadece o kadar üst düzey grafik olmadığını kamera efektleri ile öyle gösterildiğini söyledim, bazı kişliler dünyada bu zamana kadar çıkmış en gerçekçi oyun gibi davrandığı için. Ve bu "birbirinizi tekrar edip durduğunuz" kısmında neden bahsediyorsunuz gram anlamadım, bende yaklaşık 30 40 saat oynamışımdır, ve kimse burada hareketler gerçekçi değil demedi, sadece mide bulandırıcı dedi :D, vatan meselesi gibi savunmanıza gerek yok oyunu.

Öyle bir diyorsunuz ki sanki oyunun grafiklerini Minecraft ile karşılaştırmışım gibi :D, sadece o kadar üst düzey grafik olmadığını kamera efektleri ile öyle gösterildiğini söyledim, bazı kişliler dünyada bu zamana kadar çıkmış en gerçekçi oyun gibi davrandığı için. Ve bu "birbirinizi tekrar edip durduğunuz" kısmında neden bahsediyorsunuz gram anlamadım, bende yaklaşık 30 40 saat oynamışımdır, ve kimse burada hareketler gerçekçi değil demedi, sadece mide bulandırıcı dedi :D, vatan meselesi gibi savunmanıza gerek yok oyunu.
Gereksiz gömülen oyunu gayet de savunurum, bunda savunulmayacak bir şey yok. ''ayrıca oynanış tamamen vasat'' Bu kısımda özellikle bir hata var. Silah sıktığınızda oyun bunu size hissettiriyor ve mermiler olması gerektiği gibi hedefi buluyor. Oynanışı zor ki oyunun ana teması zor bir oyun olması zaten. Sırf siz oynayamıyorsunuz diye oyuna mide bulandırıcı demeniz bile saçma sapan bir iş. O şekilde zor oyun oynamak istemiyorsanız valorant gibi oyunlar sizi bekliyor, oldukça gerçekçi ve kendine has bir movement var oyunda.

Gereksiz gömülen oyunu gayet de savunurum, bunda savunulmayacak bir şey yok. "ayrıca oynanış tamamen vasat" Bu kısımda özellikle bir hata var. Silah sıktığınızda oyun bunu size hissettiriyor ve mermiler olması gerektiği gibi hedefi buluyor. Oynanışı zor ki oyunun ana teması zor bir oyun olması zaten. Sırf siz oynayamıyorsunuz diye oyuna mide bulandırıcı demeniz bile saçma sapan bir iş.

Oyunu oynayamadığımı söyleyen olmadı, oyunu ben oynayabiliyorum ancak oyunun yorumlarına bakarsanız anlarsınız çoğu kişinin beceremediğini, galiba tek oynadığınız oyun body cam, hala oyunun grafiklerini övüyorsunuz, benim dediğim şeyi gram takmıyorsunuz, neyse fazla atışmaya pek gerek yok, gereksiz gömmüyorum bu arada gerçekleri söylüyorum, kaç tane VR shooter denedim ancak body cam in kamera yapısı gerçekten bir yerden sonra kafa ağrıtıyor, bu egoistlik fazla.