Untost FPS arttırma seansı

Sormaktan çekindiğiniz "FPS gerçekten artıyor mu?" sorusuna ciddi yanıt vermemi isteyen var mı?

Aslında belki aşırı düşük PC'lerde oyunu hızlandıracak ve sadece çok yakın haritayı yükleyecek mod bile yazılabilir.

Bir tüyo da ben vereyim. Kamerayı gökyüzüne tutarsan FPS daha çok artıyor kardeşim, araştırmanı öneririm.

Video da RAM ayarı yapacağız dediğinde timing ayarlayacak sandım, meğerse XMP & EXPO falan açtı İlk CS testinde sanırım grafik ayarları yüksekte falandı. Baştan EXPO açık grafikler düşük şekilde test etseydi bir fark olmazdı. XP döneminden kalma 1-2 ayar gösterdi, orada da Pentium 4 kullanırdık, DPC latency yapardı; günümüz işlemcilerde ne kadar etkisi olur tartışılır

Ben de şuradaki timing'leri girecek sandım AM5 sistemde ama 6000 CL36 Micron modüller var, istese de giremez. Düz EXPO ancak stabil kalabiliyor diğer çiplerde. @CRT_User

Ayhan abi gözünü seveyim sence konu RAM mı? FPS artıracağız diye araçları sildik.

Eki Görüntüle 262882

Uzak gözlüğü bile kurtarmaz bu grafikleri, RAM ile uzaktan yakından alakası yok tabii. AM5 sistemde RAM ayarları çok önemli deyip o kısmı göstertmiş, ona cevaben yazdım. Biraz komik kaçıyor tabii bu tarz şeyler.

Ben de RAM ayarlayacağız deyince 1-2 timing yapacak sandım, meğerse EXPO açtı, bıraktı. Bunu zaten her kullanıcı yapmıyor muydu 2023'de topladığım sistemde 6000 CL 36 belleklerim Hynix M die mi ne çıkmıştı. Ayar yaparak 65-70 ns'den 57-58 ns görmüştüm. Peki amca ne diyor bu Micron bellekler hakkında? Akıcılık fark etmez deyip EXPO açıp mı kullanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…