• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Unutulmaz Telefon Modelleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
O kadar cihaz değiştirdim. Hala bu cihazı unutamıyorum:
Eki Görüntüle 45977
Tam da minimum Galaxy S7 seviyesinde düşünüyordum Aralık'ta acele telefon almasaydım. Aceleyle Helio G25 çipsetli bir telefon aldık al işte, Exynos 7570-7870'ten bile daha zayıf bir chipset kendisi.

Sondaki Nokia dışında hepsine sahibim bunların nostaljisi bir başka oluyor
O sondaki Lumia ablama az çektirmedi Tuşları bozulur, Mavi ekran verir, Sistem çöker. Fakat Nokia'nın servisleri cidden çok güzel çalışıyordu. Telefonu götürdüğünde hemen tamir edip hiç para talep etmezlerdi. Ne hikmetse ablam yeni telefon aldıktan sonra bir daha hiç mavi ekran vermedi. Tuşları çok nazik, bir anlık sinirle bastırınca gider.

İçinde birkaç oyun var özellikle bir araba oyunu var ismini bilmiyorum sarı renkli bir araba ile canım sıkılınca oynarım arada bir güzel telefon.

İçinde birkaç oyun var özellikle bir araba oyunu var ismini bilmiyorum sarı renkli bir araba ile canım sıkılınca oynarım arada bir güzel telefon.
İlk aldığında Nokia içine oyun yüklenmiş halde veriyordu. 5-6 tane vardı, dün gibi hatırlarım.

Bana da ablam kakalamıştı o cihazı
Kapakları çok güzel bunların, rengarenk. Hala havası var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…