Detaylar
Kim cevapladı?Tam da minimum Galaxy S7 seviyesinde düşünüyordum Aralık'ta acele telefon almasaydım. Aceleyle Helio G25 çipsetli bir telefon aldık al işte, Exynos 7570-7870'ten bile daha zayıf bir chipset kendisi.O kadar cihaz değiştirdim. Hala bu cihazı unutamıyorum:
Eki Görüntüle 45977
Benim A5 2016'ta olan işlemci o. S7'de Exynos 8890 var diye hatırlıyorum.
- Makaleler
- 1
O sondaki Lumia ablama az çektirmediSondaki Nokia dışında hepsine sahibim bunların nostaljisi bir başka oluyor![]()
İçinde birkaç oyun var özellikle bir araba oyunu var ismini bilmiyorum sarı renkli bir araba ile canım sıkılınca oynarım arada bir güzel telefon.O sondaki Lumia ablama az çektirmediTuşları bozulur, Mavi ekran verir, Sistem çöker. Fakat Nokia'nın servisleri cidden çok güzel çalışıyordu. Telefonu götürdüğünde hemen tamir edip hiç para talep etmezlerdi. Ne hikmetse ablam yeni telefon aldıktan sonra bir daha hiç mavi ekran vermedi. Tuşları çok nazik, bir anlık sinirle bastırınca gider.
Bana da ablam kakalamıştı o cihazı
- Makaleler
- 1
İlk aldığında Nokia içine oyun yüklenmiş halde veriyordu. 5-6 tane vardı, dün gibi hatırlarım.İçinde birkaç oyun var özellikle bir araba oyunu var ismini bilmiyorum sarı renkli bir araba ile canım sıkılınca oynarım arada bir güzel telefon.
Kapakları çok güzel bunların, rengarenk. Hala havası var yani
Galaxy J5 Prime'da da var o SoC. Onu kullanmıştım eh, idare ederdi 2 GB RAM olduğu için arkaplan uygulamalarında sıkıntı yaşadığım için Exynos 7870'li J7 Prime'a geçmiştim.
- Makaleler
- 9
Motorola razr.