Upgrade edilmiş 3D yazıcı alınır mı?

Arkadaşın bahsettiği 250 Saat'de bir yazıcı için aşırı az ben en son 8 ay önce mi ne yazılımı komple değiştirdiğimden daha bu kadar gözüküyor ki bu aktif kullandığım dönemde sayılmaz.

Ben de E3V3KE var, değiştirmediğim parçası kalmadı vallahi, keşke Bambulab falan alsaydım en başta.

Ve modlanmış olanın saati 50 (hotend seti değiştikten sonra)
Bilmiyorum bana o fiyatta o klipper yazılımı çok iyi geliyor.

Ben de e3v3ke var, değiştirmediğim parçası kalmadı vallahi, keşke bambulab falan alsaydım en başta.

Ender zaten güzel bir yazıcı değil ki. Marlin zımbırtılı aşırı basit düzey kaçan yazıcılar. A1 de güzel değil, zaten son olaylardan sonra yazılımsal olarak epey bir kısıtlandılar üstüne bir de parçaları ve eklentileri aşırı gereksiz pahalı.

Ve modlanmış olanın saati 50 (hotend seti değiştikten sonra)
Bilmiyorum bana o fiyatta o klipper yazılımı çok iyi geliyor.

Cihazı atabilme şansın var mı? Kafa modelini sordun mu yoksa orijinal kafa üzerine baskı mı yapmış?

Cihazı atabilme şansın var mı? Kafa modelini sordun mu yoksa orijinal kafa üzerine baskı mı yapmış?

Sordum ama bakmadı kendim kafayı incelediğimde sanki 3D'den yazılmış gibi duruyordu zaten Google lenste de benzer bir şey çıkmadı.

Şu an içinde Klipper var, zaten kendi yazılımıyla hızlı olsun, accel olsun, hiçbir şeyi oynayamıyorsun. Web arayüzü çok kötüydü, zaten mainsail, GuppyScreen falan bir şekilde idare ediyor. Şu anki tek sorunu tabla kalibrasyonu. Kusura bakmayın ama b@k gibi.

Sordum ama bakmadı kendim kafayı incelediğimde sanki 3D'den yazılmış gibi duruyordu zaten Google lenste de benzer bir şey çıkmadı.
Zaten voron falan da öyle mesela stealthburner modu yapıldıysa çok güzel. VORON StealthBurner

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir. Ben kendi cihazımda cartographer olmalı sanırım öyle bir sensör kullanıyorum çok daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…