Arkadaşın bahsettiği 250 Saat'de bir yazıcı için aşırı az ben en son 8 ay önce mi ne yazılımı komple değiştirdiğimden daha bu kadar gözüküyor ki bu aktif kullandığım dönemde sayılmaz.
Zaten çoğu cihazın çalışma saat kayıtı var ayrıca gerekli bakımları yaptığında hiç sorun olmuyor. Benim yazıcım da modlu ve yaklaşık 2-3 yıldır bende lakin baskılarım hala kusursuz. Ayrıca alırken cihazın millerini bile kontrol ederek ne kadar kötü kullanıldığı anlaşılır ki 2. el alırken zaten test baskısı istememek aptallık olur.
Arkadaşın bahsettiği 250 Saat'de bir yazıcı için aşırı az ben en son 8 ay önce mi ne yazılımı komple değiştirdiğimden daha bu kadar gözüküyor ki bu aktif kullandığım dönemde sayılmaz.
Ender zaten güzel bir yazıcı değil ki. Marlin zımbırtılı aşırı basit düzey kaçan yazıcılar. A1 de güzel değil, zaten son olaylardan sonra yazılımsal olarak epey bir kısıtlandılar üstüne bir de parçaları ve eklentileri aşırı gereksiz pahalı.
Ender zaten güzel bir yazıcı değil ki. Marlin zımbırtılı aşırı basit düzey kaçan yazıcılar. A1 de güzel değil, zaten son olaylardan sonra yazılımsal olarak epey bir kısıtlandılar üstüne bir de parçaları ve eklentileri aşırı gereksiz pahalı.
Şu an içinde Klipper var, zaten kendi yazılımıyla hızlı olsun, accel olsun, hiçbir şeyi oynayamıyorsun. Web arayüzü çok kötüydü, zaten mainsail, GuppyScreen falan bir şekilde idare ediyor. Şu anki tek sorunu tabla kalibrasyonu. Kusura bakmayın ama b@k gibi.
Şu an içinde klipper var, zaten kendi yazılımıyla hızlı olsun, accel olsun, hiçbir şeyi oynayamıyorsun. Web arayüzü çok kötüydü, zaten mainsail, guppyscreen falan bir şekilde idare ediyor. Şu anki tek sorunu tabla kalibrasyonu. Kusura bakmayın ama b@k gibi.