A atlasrise 10 Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 382 Çözümler 1 Beğeniler 202 3 Aralık 2025 #1 Merhaba, 2 gün önce İtopya'dan monitör sipariş ettim. Dün saat 16.25'te kargoya teslim edilmiş, gece saat 23.56'da da tesisten ayrıldığı yazıyor. Samsun'da yaşıyorum, kargo tahmini olarak ne zaman elime ulaşır?
Merhaba, 2 gün önce İtopya'dan monitör sipariş ettim. Dün saat 16.25'te kargoya teslim edilmiş, gece saat 23.56'da da tesisten ayrıldığı yazıyor. Samsun'da yaşıyorum, kargo tahmini olarak ne zaman elime ulaşır?
Daffy Duck 53 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 16 Beğeniler 1.315 Yer İstanbul 3 Aralık 2025 #2 Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum.
Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum.
KS KS A atlasrise 10 Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 382 Çözümler 1 Beğeniler 202 3 Aralık 2025 #3 Daffy Duck dedi: Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan. Bugün ulaşma ihtimali var mı? Daffy Duck dedi: Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tekrar baktım kargo Samsun'da gözüküyor. Sabah 10.45'te Samsun'a var mış. Son düzenleme: 3 Aralık 2025
Daffy Duck dedi: Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan. Bugün ulaşma ihtimali var mı? Daffy Duck dedi: Nerden çıkmış yola kargo? Bu akşam dağıtım şubesine ulaşsa, yarın sabah elinizde olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tekrar baktım kargo Samsun'da gözüküyor. Sabah 10.45'te Samsun'a var mış.
worcq 6 Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 543 Çözümler 1 Beğeniler 271 3 Aralık 2025 #4 atlasrise dedi: İstanbul'dan. Bugün ulaşma ihtimali var mı? Hocam şimdi tekrar baktım kargo Samsun'da gözüküyor. Sabah 10.45'te Samsun'a var mış. Genişletmek için tıkla... Yarın gelir.
atlasrise dedi: İstanbul'dan. Bugün ulaşma ihtimali var mı? Hocam şimdi tekrar baktım kargo Samsun'da gözüküyor. Sabah 10.45'te Samsun'a var mış. Genişletmek için tıkla... Yarın gelir.