Detaylar
Kim cevapladı?Güncellemelerle cihazı yavaşlatmak için mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Astronotarda
Üstün
Sen kendi yaptığın özenle uğraştığın telefonun ve içindeki yazılımın değişmesini ister misin? O kadar emek verdikten sonra istemezsin. Ayrıca Bootloader kilitlerinin kapatılmasının bir diğer sebebi güvenlik. Telefonların çalınması durumunda Bootloader kilidi açıksa verilerine rahatlıkla erişebilirler.Üreticiler neden cihazlarına Custom ROM kurulmasını istemiyor?
Tuhoiisa
Üstün
Üreticiler neden cihazlarına Custom ROM kurulmasını istemiyor?
Xiaomi'den örnek vereyim. Kendi sistem uygulamasına bile reklam koyan bir şirket neden Custom ROM istesin ki?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kendi yaptığın özenle uğraştığın telefonun ve içindeki yazılımın değişmesini ister misin? O kadar emek verdikten sonra istemezsin. Ayrıca Bootloader kilitlerinin kapatılmasının bir diğer sebebi güvenlik. Telefonların çalınması durumunda Bootloader kilidi açıksa verilerine rahatlıkla erişebilirler.
Güvelik kısmını bilmiyordum.
Xiaomi'den örnek vereyim. Kendi sistem uygulamasına bile reklam koyan bir şirket neden Custom ROM istesin ki?
Doğru.
Astronotarda
Üstün
Farkında mısınız bilmiyorum ama Xiaomi'nin kilit açmak için resmi uygulaması var...Xiaomi'den örnek vereyim. Kendi sistem uygulamasına bile reklam koyan bir şirket neden Custom ROM istesin ki?
Tuhoiisa
Üstün
Farkında mısınız bilmiyorum ama Xiaomi'nin kilit açmak için resmi uygulaması var...
Nasıl yani?