Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Merhabalar efendim. Daha önceden RS alınır mı isimli bir konu açtım. Paramı denkleştirmeme az kaldı. Bu süre zaafında 10. nesif Civic'i inceledim. İnceledim derken arkadaşımın arabasını sürdüm vesaire. Makyajlı hatchback Sport Plus'ı almaya karar verdim. Sebebi ise bana daha çok hitap etmesi. Ben RS alsam zaten Type R body kit takacaktım. Sport Plus'ta gerek kalmayacak.

Gelelim soruma; Honda Civic'in Sport Plus'ını sadece İngilizler mi üretiyor? Çünkü Sahibinden'de gezerken bazıları açıklamaya İngiliz üretimi yazarken bazıları yazmamış. Bu kafamı karıştırdı açıkçası. Türkiye'de üretilen varsa İngiliz üretimi ile farkı ne bunu da bilmek isterim açıkçası.

Çözüm
Sedan olanlar Gebze'de üretildi, hatchback olanlar İngiltere'de. Bu değişkenlik gösterebiliyor.

Velhasıl senin alacağın İngiltere üretimi olacak.

Aralarında işçilik kalitesi farkları yok deseler bile, bence var. İngiliz, Alman, Amerikan üretimlerinde işçilikleri bir tık daha iyi.
Sedan olanlar Gebze'de üretildi, hatchback olanlar İngiltere'de. Bu değişkenlik gösterebiliyor.

Aralarında işçilik kalitesi farkları yok deseler bile, bence var. İngiliz, Alman, Amerikan üretimlerinde işçilikleri bir tık daha iyi.

Çözüm

Teknoloji olarak yani güvenlik paketi olarak bir fark yok sanırsam. Şerit takip vesaire.

Olursa işçilik kalitesi ve hataları göze çarpar sadece o kadar.

Tabii İngiltere bölgesinde satılanlarda ve bizde illaki donanım farkları olur.

Vergilendirme yüzünden maalesef, donanımlar daha az bizde genelde.

Olursa işçilik kalitesi ve hataları göze çarpar sadece o kadar.

Tabii İngiltere bölgesinde satılanlarda ve bizde illaki donanım farkları olur.

Vergilendirme yüzünden maalesef, donanımlar daha az bizde genelde.
Türkiye'de üretilen hatchback yoksa İngiltere'den geliyor olmalı. Sağlamlığı aynıdır diye düşünüyorum.

Türkiye'de üretilen hatchback yoksa İngiltere'den geliyor olmalı. Sağlamlığı aynıdır diye düşünüyorum.

Japon yine aynı Japon. Hatchback olanlar İngiltere fabrikasından çıkıyor. Herkes bilmiyor onu, o yüzden ilanların hepsinde görememek doğal.

Sağlamlık yine Honda tabi.