befirat

Başarılı
Temu'dan indirimde aula F75 ve Attack Shark X3 almayı düşünüyorum ama as X3 de mcu ve caps sorunu olduğunu söylüyorlar. Bunları göze alarak sipariş ediyorum. Eğer bu sıkıntıları ben de yaşarsam iade kısmında sorun yaşar mıyım, iade süresi ne kadar?

AS X3: SALDIRI KÖPEKBALIĞI R1 Kablosuz Faresi PAW3311 DPI - Temu Türkiye 805 TL. Normalde yurt dışından 1300 yurt içi 2000 TL.

Aula F75: Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More 550 TL. Normalde 70 dolar.

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam ikisi toplam 1355 TL gümrükte sıkıntı çıkar mı?

Temu'da alışveriş minimum 470, maksimum 1070 TL'dir (vergiler hariç). Eğer Seçtiğiniz ürünler 1070 TL'yi geçerse zaten sipariş vermenize izin vermiyor Temu. Sorudğunuz İade sürecindeyse sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bankanıza bağlı olarak gelme süresi değişir ama iade hesabınıza gelir. NOT: Sadece iade ederken Temu kredisi değil de Karta iade seçtiğinizden emin olun çünkü eğer bir daha alışveriş yapmayacaksanız Temu kredisini geri karta çekemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Temu'da alışveriş minimum 470, maksimum 1070 TL'dir (vergiler hariç). Eğer seçtiğiniz ürünler 1070 TL'yi geçerse zaten sipariş vermenize izin vermiyor Temu. Sorudğunuz iade sürecindeyse sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bankanıza bağlı olarak gelme süresi değişir ama iade hesabınıza gelir. Not: Sadece iade ederken Temu kredisi değil de karta iade seçtiğinizden emin olun çünkü bir daha alışveriş yapmayacaksanız Temu kredisini geri karta çekemiyorsunuz.

Hocam bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Klavye ve farenin toplamları 1070 TL'yi geçiyor 2 tane hesap açıp ayrı ayrı sipariş verirsem sıkıntı çıkar mı?

Hocam bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Klavye ve farenin toplamları 1070 TL'yi geçiyor 2 tane hesap açıp ayrı ayrı sipariş verirsem sıkıntı çıkar mı?

Başka hesap açmanıza gerek yok. Aynı hesaptan 2 farklı sipariş verin daha mantıklı olur. Bir not daha ekleyeyim: Her bir T.C. Kimlik NO üzerine ayda 5 kere sipariş verme hakkınız var.