Makaleler
13
Yer
İstanbul
Bir arkadaşa H2002D aldık. Ürün bozuk geldi, mikrofonu çalışmıyor. Her neyse, üretim hatası olabilir; sonuçta insan yapımı. E-faturaya tıklıyorum, uygulamaya atıyor. “Fatura görüntüle” dediğimde, “Fatura tespit edilemedi” diyor. Ne servise gönderebiliyorum, ne iade edebiliyorum. Fatura talep ediyorum, hata veriyor. İşin garip kısmı, fatura kesmek istediğimde bir de bana dalga geçer gibi “Neden fatura istiyorsun?” diyor. Böyle kaldım. Ne yapabilirim?
Evet. Bana bir fatura maili geldi, birde ne göreyim? Açtığımda fatura ile alakası olmayan, bembeyaz bir ekran. Bunlar adamı delirtirler.

Biraz absürt gelebilir fakat bende ilk Trendyol market alışverişimi yaptım dün kahve sipariş ettim hepsini yanlış göndermişler 3'ü bir arada sütlü köpüklü istemiştim 10 tane adam 2'si bir arada yollamış cips almıştım cipsler yanlış alınmış daha sayamayacağım kadar var Trendyol desteğe yazıyorum 2 iş günü içerisinde size para iadesi mümkün mü değil mi diye söyleyeceğiz diyor ulan fiş var lan elimde nasıl mümkün mü değil mi diyebilirsin hepsi yanlış işte :d

Bu arada durum çok üzücü hocam Trendyol'un destek hattını da bir arayıp görüşebilirseniz iyi olur ama pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

İade etmek için fatura yüklemeyi şart koştuğu zaman bana fatura kesilmedi ise bende boş PDF ekleyip o kısmı geçiyordum genelde.