tuf4n
Başarılı
Arkadaşlar merhaba, laptopun 3 tane USB girişi var. Klavye mouse ve laptop soğutucu fark etmez girişlerin hepsi tüm cihazları algılıyor ve çalışıyor. Bir problem yok. Lakin USB girişlerden mavi olan hariç diğer iki kırmızı renkli kısma taşınabilir depolama birimi taktığımda çalışıyor fakat sürücüler kısmında gözükmüyor. Hatta sağ alt bildirim kısmında da gözüküyor. Bu arada taşınabilir diskin ışıkları yanıyor bir problem olmadığını düşünüyorum çünkü bu cihaz diğer USB'de çalışıyor. Aşağıya örnek resim bıraktım. Bu arada USB portlar herhangi hasar vs. almadı.
İlk resimde USB portları renkle gösterdim kırmızı olanlarda depolama birimi sürücülerde gözükmüyor. Mavi olan kısımda normal gözüküyor. Bu arada tüm 3 portta da çalışıyor.
2. görsel de kırmızı olan portlarda bile çalıştığını gösteren bir nevi simge çıkıyor.
3.görsel taşınabilir hard diskin normal çalışıp sürücüde gösterildiği bölüm.
4 ve 5. görselde ise sürücüde gözükmeyen kısımlar.
İlk resimde USB portları renkle gösterdim kırmızı olanlarda depolama birimi sürücülerde gözükmüyor. Mavi olan kısımda normal gözüküyor. Bu arada tüm 3 portta da çalışıyor.
2. görsel de kırmızı olan portlarda bile çalıştığını gösteren bir nevi simge çıkıyor.
3.görsel taşınabilir hard diskin normal çalışıp sürücüde gösterildiği bölüm.
4 ve 5. görselde ise sürücüde gözükmeyen kısımlar.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: