Detaylar
Kim cevapladı?Seeder sayısı fazla olması lazım.
Drivefast
Uzman
Seeder dediginiz kişi sayısından mı bahsedıyorsunuz
Evet.Seeder dediginiz kişi sayısından mı bahsedıyorsunuz
- Makaleler
- 5
Kaliteli tracker eklersen belki biraz indirme hızını artırabilirsin. Bunun dışında Torrent protokolünde sabit bir hız alman imkansız zaten. Çünkü merkezî bir sunucudan indirme yapmıyorsun.
Drivefast
Uzman
Hocam tracker nedir? çok bilmiyorum bu konularıKaliteli tracker eklersen belki biraz indirme hızını artırabilirsin. Bunun dışında Torrent protokolünde sabit bir hız alman imkansız zaten. Çünkü merkezî bir sunucudan indirme yapmıyorsun.
https://drive.google.com/file/d/1OaWFDbkcCcoLtZpiZy90q8lH1lGk3rcn/view?usp=sharing bu trackerları ekle.
- Makaleler
- 5
İzleyici listesi. Sen tracker eklediğin zaman Torrent farklı kaynaklardan seeder arıyor, ve bazen tracker eklemek seeder oranının artmasını sağlıyor. Daha fazla seeder = daha fazla hız demek.
Yukarıdaki hocamın attığı liste iyidir. İndirdiğiniz dosyaya sağ tıklayıp izleyici ekle deyin ve bunları ekleyin.
uTorrent'in geçmişi çok iyi diyemem. Bu yüzden açık kaynaklı qBitTorrent kullanmanızı öneririm. Arayüzünü önemsemeyin zaten altı üstü torrent indirip kapatırsınız. qBitTorrent hızlı ve güvenli olduğu için önermekteyim.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba, bir oyun indiriyorum UTorrent'den ama internetim 50 Mbps olmasına rağmen 2-3 Mbps alıyorum. Daha hızlı indirmenin bir yolu var mı?
Ayarlarda bant genişliği sınırı var ise onu kapat.