Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

20571

Becerikli
Öncelikle merhaba. Techolay'a yeni üye olan üyeler, maalesef imla bazen ise site kurallarına hakim olamayabiliyorlar. Hatasız insan yoktur. Bence, yazım yanlışı ile ilgili tüm uyarılara ve gereksiz mesaj uyarılarına af gelmeli.

Şu ana kadar gelmiş geçmiş bütün bu tür uyarılar kaldırılmalı bence. Sizin düşüncenizi de almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -25 Eksi
Arkadaş her konuda troll konuşup her seferinde de raporlanıp ceza alınca uyarı affı istemiş anlaşılan.
Fışşşşıkkkk!
Uyarı affı daha 2 senelik bir forum için oldukça gereksiz. 2-3 sene sonra belki değerlendirmeye alınır gibi.

Uyarı olunca ne oluyor? Ben uyarı almıştım, bir gün mü ne foruma yazamamıştım. Bunlar affedilince ne oluyor?

Bir hatayı bir kere yaparsınız tolere edilir, iki defa yaparsınız tolere edilir üçüncüden sonra kasıtlı olduğu düşünülür uyarı verilir ve sonrakilerde de uyarı verilmeye devam edilir. 1 ayda 30'dan fazla kez uyarı alındıysa, bu üyenin yakın zamanda akıllanmaya niyeti yoktur bu sebeple yanlışları göz ardı edilemez.

Bir hatayı bir kere yaparsınız tolere edilir, iki defa yaparsınız tolere edilir üçüncüden sonra kasıtlı olduğu düşünülür uyarı verilir ve sonrakilerde de uyarı verilmeye devam edilir. 1 ayda 30'dan fazla kez uyarı alındıysa, bu üyenin yakın zamanda akıllanmaya niyeti yoktur bu sebeple yanlışları göz ardı edilemez.
Hocam bazen noktalama bile doğru olsa moderatör tekrardan metni düzenliyor. Aradaki boşlukları siliyor olabilir ya da ben birkaç kere fark ettim. Örnek olarak m2 yazdığım yere m.2 diye düzeltme uygulanmış. Bu da dahil midir buna? Ancak herhangi bir uyarı olmuyor.

Hocam bazen noktalama bile doğru olsa moderatör tekrardan metni düzenliyor. Aradaki boşlukları siliyor olabilir ya da ben birkaç kere fark ettim. Örnek olarak m2 yazdığım yere m.2 diye düzeltme uygulanmış. Bu da dahil midir buna? Ancak herhangi bir uyarı olmuyor.
Bu söylediğim daha çok gereksiz mesajlar içindi, yazım kuralları konusunda oldukça tolerans gösteriliyor zaten.

Evet, bir ayda otuz uyarı almak çaba gerektiren bir şey.

Bu söylediğim daha çok gereksiz mesajlar içindi, yazım kuralları konusunda oldukça tolerans gösteriliyor zaten.
Ben şahsen af taraftarı değilim. Sadece muhabbet olsun diye geldim. Üstüne o yaptığım hatayı da az çok hatırlıyorum ki kurallar metninde de bulunuyordu. Tekrarlamıyorum. Umarım kimseye de zorluk olmuyorumdur. Herkese iyi sosyaller. Saygılar ve kolay gelsin hocam.

1747449051234.webp

Ben Türkiye'deki bir şehre ithafen yaptım benim sucum ne?

Dosya Ekleri

• 1747449048607.webp
    1747449048607.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 55