AliKemal KUDU

Başarılı
Arkadaşlar uzun zamandır uygulamalar, tarayıcılar, resimler, videolar bazen çok geç açılıyor, bazen anında açılıyor. Nedenini bir türlü bulamadım. Format atmak istemiyorum, gına geldi format atmaktan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth bu komutu yönetici komut istemi dene görev yöneticine bak ne durumda.
cmd_g0uV6yONVf.webp

Arkadaşlar uzun zamandır uygulamalar, tarayıcılar, resimler, videolar bazen çok geç açılıyor, bazen anında açılıyor. Nedenini bir türlü bulamadım. Format atmak istemiyorum, gına geldi format atmaktan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi bir gir bak görev yöneticisinde CPU kullanımı kaç eğer bostayken %30 %50 deyse bir şey senin işlemcini yoruyor demek kullanıyor demek CPU üstüne tıkla en üste en çok kullanılan uygulama çıkacaktır tıkla ona neymiş virüs uygulamasiysa kaldır onu ha bir de sen arka planda Windows güncelleme yapar Windows güncelleme yaz bak başlata ha bir de Windows Defender sürekli arka palanda tarama yapıyor bellki bir şey buluyor ama sana bildirimi gelmiyor kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format attım lakin sorun devam ediyor. Oyunlarda en ufak kasma donma yok. Memtest yaptım ramler sağlam. SSD olarak Samsung 970 Evo plus kullanıyorum. Samsung Magician ile bad sector taraması yaptım sıkıntı çıkmadı. Neden yapar hala anlam veremiyorum.

Sorun donanımsal olabilir mi?

Son düzenleme: