Viola A350XWB

Çalışkan
Şöyle ki oyunlar programlar vs silinmeden Windows'u yeniden yüklemek istiyotum. Windows'um şu an sıkıntılı çalışmakta. Alt+Tab atınca donmalardır vs bir sürü sorunu var. Hiçbir şey silinmeden Windows'un temiz kurulumunu nasıl yapabilirim?

Merhaba. Windows'u tekrar kurar ve uygulama ve dosyalarınız korunur. Deneyiniz.
2025-01-11.webp

tam olarak ne işe yaradıklarını öğrenebilir miyim sizden
(SFC /scannow): SFC (System File Checker), Windows işletim sistemindeki bozulmuş veya eksik olan sistem dosyalarını tarar ve düzeltir.

(DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth): DISM (Deployment Imaging Service and Management Tool), Windows görüntü dosyasını onarmak için kullanılır. Bu komut, Windows'un kurulum görüntüsünü tarar, eksik veya bozuk dosyaları düzeltir ve sistemin düzgün çalışmasını sağlamak için gerekli olan bileşenleri yeniden yükler.

Merhaba. Windows'u tekrar kurar ve uygulama ve dosyalarınız korunur. Deneyiniz.
Eki Görüntüle 116232
alt+tab atınca pc donması ( oyunlarda ) ve bazı windows ayarlarına giderken ayarların mor olup anlık olarak kapanması çözülür mü sizce?

(SFC /scannow): SFC (System file checker), Windows işletim sistemindeki bozulmuş veya eksik olan sistem dosyalarını tarar ve düzeltir.

(DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth): DISM (deployment ımaging service and management tool), Windows görüntü dosyasını onarmak için kullanılır. Bu komut, Windows'un kurulum görüntüsünü tarar, eksik veya bozuk dosyaları düzeltir ve sistemin düzgün çalışmasını sağlamak için gerekli olan bileşenleri yeniden yükler.

Teşekkürler deneyeceğim.

Ben bu anlattığınızı anlayamadım. Ekranda bir renk problemi mi yaşıyorsunuz?

Hayır şöyle ayarlarda şöyle oluyor örnek olarak oyun ayarlarına gireceğim ayarlardan bir yere tıklıyorum ayarlar kapanıyor direkt onun dışında renk sıkıntısı vs yok. Alt+Tab atınca da oyunlarda da Alt+Tab atınca farklı bir programa yeniden oyuna dönünce her zaman olmasa da 3 Alt+Tab'da bir donma oluyor yeniden Alt+Tab yapmam ile donma gidiyor ama sonra aynı şekilde devam.