Uygun bütçeli soğutucu önerisi

Sadece fana ve fanin CFM degerine bakarak sogutucu yorumlamasi yapan insanlarin yorumlari sizi yaniltmasin, Cylon 4F gayet iyi bir urundur ve alinir. Daha ucuz istiyorsan X127 de gayet alinabilir, zaten ilk mesajimda da belirttim. X127'ye bakinca ben sadece isini goren mutevazi bir urun goruyorum. Cylon 4F'ye bakinca ise isini gormesinin yaninda kaliteli malzeme hissiyati ve şık tasarim goruyorum. 250 TL karsiliginda kaliteli malzeme hissiyati + sik tasarimi sahsen tercih ederim ama tercih etmeyip isini gorsun diye yoluna bakani da niye Cylon 4F almadin diye sık bogaz etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam onun ışık bağlantısını yapabileceğim bir ARGB portum yok. Aşağıdaki ürünü alıp 6 pin fan kontrol hub ına bağlasam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Calisir sanirim.

Bu arada Aerocool'un kendi videosunda 4 pin PWM baglantisi yapildiginda default RGB efektinin calistigina dair bilgi paylasilmis.

Hocam setupla uyumlu olması için kırmızı yapmayı düşünüyorum. O zaman biraz daha biriktirip kablo + sizin önerdiğinizi alırım.

@BerkayZ87 hocam şimdi aklıma geldi. İleride eğer fan yetersiz gelirse arka kısma bir fan daha ekleyebilir miyim? Şu anda M200 de klipsli fan yapısı var. Sizin önerdiğinizde de plastiğin altında öyle midir?

Son düzenleme:
Blogu sokuyor asagidaki videoda.

Kutudan ekstra klips cikmiyor, kendin klips bulursan sanirim takilabilir gibi. Bu sogutucuya 2. bir fan takmaya niyetli birisi gormedim acikcasi.

Güncelleme: Bütçeyi biraz daha yükselttim. 1200-1300 civarına kadar tamamım. Cylon 4F i son çare olarak düşünüyorum çünkü ışıklarını kontrol edemeyeceğim.
@BerkayZ87 yeni bütçede bir öneriniz var mı?

@Koneko Toujou bence sogutucu icin o kadar bütçe ayirmaya gerek yok, alt tarafi 5600.

Az önce 81-82 derece gördüm. O yüzden ayırmaya karar verdim. Snowman X6 düşünüyorum bir yandan da başka modellere bakıyorum. Sizin öneriniz daha önemli ama benim için.

Şu anlık bu 3'ünden birini ama en çok da X6'yı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…