Uyuyan Sincap 49
Üstün
2 fanlı bu modeli güzelmiş. Eğer renkler ayarlanabiliyorsa alırım bunu.
Yalnız bu montaj aparatı bulunmuyor yazıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
2 fanlı bu modeli güzelmiş. Eğer renkler ayarlanabiliyorsa alırım bunu.
Renkler ayarlanamıyor ancak zaten kırmızıda sırıtmayacak tatlı renklere ve üzerinde de şahin logolu aydınlatmaya sahip.
Sadece fana ve fanin CFM degerine bakarak sogutucu yorumlamasi yapan insanlarin yorumlari sizi yaniltmasin, Cylon 4F gayet iyi bir urundur ve alinir. Daha ucuz istiyorsan X127 de gayet alinabilir, zaten ilk mesajimda da belirttim. X127'ye bakinca ben sadece isini goren mutevazi bir ürün goruyorum. Cylon 4F'ye bakinca ise isini gormesinin yaninda kaliteli malzeme hissiyati ve şık tasarim goruyorum. 250 TL karsiliginda kaliteli malzeme hissiyati + sik tasarimi sahsen tercih ederim ama tercih etmeyip isini gorsun diye yoluna bakani da niye Cylon 4F almadin diye sik bogaz etmem.
Calisir sanirim.Hocam onun ışık bağlantısını yapabileceğim bir ARGB portum yok. Aşağıdaki ürünü alıp 6 pin fan kontrol hub ına bağlasam çalışır mı?
Calisir sanirim.
Bu arada Aerocool'un kendi videosunda 4 pin PWM baglantisi yapildiginda default RGB efektinin calistigina dair bilgi paylasilmis.
Blogu sokuyor asagidaki videoda.Hocam setupla uyumlu olması için kırmızı yapmayı düşünüyorum. O zaman biraz daha biriktirip kablo + sizin önerdiğinizi alırım.
@BerkayZ87 hocam şimdi aklıma geldi. İleride eğer fan yetersiz gelirse arka kısma bir fan daha ekleyebilir miyim? Şu anda M200 de klipsli fan yapısı var. Sizin önerdiğinizde de plastiğin altında öyle midir?
@Koneko Toujou bence sogutucu icin o kadar bütçe ayirmaya gerek yok, alt tarafi 5600.