Jezoo

Becerikli
Bilgisayarımda olan RAM'lerin anakartla uyumsuzluğundan sonra yaklaşık 1 haftadır RAM arayış sürecindeyim. Sıfır fiyatları çok yüksek, ikinci elde ise çoğu ürün kampanya ile ucuza getirilip uçuk fiyata olmasa da kar edilebilecek fiyata satmaya çalışanlar var. Uygun fiyatlı RAM'i nasıl bulurum? 2 tane 16, 24 ya da 32 GB ilk DDR5 RAM'e ihtiyacım var. Anakartım B650M-R.

Vatan indirimlerini bekle sabrın varsa. Kesin değil ama. Olacaksa 18 Mayıs olarak bekliyorum ben. Önce 23 Mart sonra 20'nisan oldu. Bu tarihlere göre indirimi pazartesiye denk getiriyorlar. Ayrıca aradaki günü sayacak olursak 28 ediyor.

Mesela ben işten izin isteyeceğim 18 Mayıs için. O gün Full time vatan mağazasında yatmaca var bana.

Son düzenleme:
İkinci elde 20 Nisanda alınan ürünleri 23 24 liraya satanlar var bir tane G.Skill 2x24 RAM var 25 liraya geliyor Param Güvende ile şans verilir mi?

Bilgisayarımda olan RAM'lerin anakartla uyumsuzluğundan sonra yaklaşık 1 haftadır RAM arayış sürecindeyim. Sıfır fiyatları çok yüksek, ikinci elde ise çoğu ürün kampanya ile ucuza getirilip uçuk fiyata olmasa da kar edilebilecek fiyata satmaya çalışanlar var. Uygun fiyatlı RAM'i nasıl bulurum? 2 tane 16, 24 ya da 32 GB ilk DDR5 RAM'e ihtiyacım var. Anakartım B650M-R.

Vatan yaparsa 17-19 Mayıs arasinda indirim yapacak. Iki aydir 3. pazartesi oluyor, muhtemelen mayısin 3. pazartesinde guzel bir indirim olacak. Takip edin, genelde ogleden sonra 5 gibi aciyorlar.

Sakin iki tane almayin cunku iptal ediyorlar veya biri DDR4 ise DDR5'i iptal ediyorlar, magazadan alabilirseniz en iyisi. Indirimde bulmadikc 16x2 veya 16'lik moduller almayin, min. 24GB moduller alin.

İkinci elde 20 Nisanda alınan ürünleri 23 24 liraya satanlar var bir tane G.Skill 2x24 RAM var 25 liraya geliyor Param Güvende ile şans verilir mi?
Z5 RGB 48GB 7200mhz CL36 XMP kiti manuel timing ile 6000 CL28 kullaniyorum R9 7900 ile. Eger AMD ile kullanacaksaniz zorda kalmadikca EXPO desteksiz almayin, 15'e almasam ugrasilcak is degil.

Son düzenleme:
Vatan yaparsa 17-19 Mayıs arasinda indirim yapacak. Iki aydir 3. pazartesi oluyor, muhtemelen mayıs'in 3. pazartesinde guzel bir indirim olacak. Takip edin, genelde ogleden sonra 5 gibi aciyorlar.

Sakin iki tane almayin cunku iptal ediyorlar veya biri DDR4 ise DDR5'i iptal ediyorlar, magazadan alabilirseniz en iyisi. Indirimde bulmadikc 16x2 veya 16'lik moduller almayin, minimum 24 GB moduller alin.

Z5 RGB 48 GB 7200MHz CL36 XMP kiti manuel timing ile 6000 CL28 kullanıyorum R9 7900 ile. Eger AMD ile kullanacaksaniz zorda kalmadikca EXPO desteksiz almayin, 15'e almasam ugrasılacak is degil.

Yapılan gün mü vatana gitmeliyim anlamadım ve sizdeki ürünü 2.elde uygun fiyata buldum almak istiyorum açıkçası eğer uyumlu çalışıyorsa almayı planlıyorum dediğiniz gibi EXPO profili yok ama çoğu kişide sorunsuz çalıştığı söyleniyor.

Yapılan gün mü vatana gitmeliyim anlamadım ve sizdeki ürünü 2.elde uygun fiyata buldum almak istiyorum açıkçası eğer uyumlu çalışıyorsa almayı planlıyorum dediğiniz gibi EXPO profili yok ama çoğu kişide sorunsuz çalıştığı söyleniyor.
Manuel timing yapmazsan CL50 olarak çalışıyor 5600'de. Yapılan gün istediğiniz ürün size yakın bir mağazada varsa mağazadan almak daha iyi olur ama int. siparişde edebilirsiniz.

Manuel timing yapmazsan CL50 olarak çalışıyor 5600'de. Yapılan gün istediğiniz ürün size yakın bir mağazada varsa mağazadan almak daha iyi olur ama int. Siparişde edebilirsiniz.

Açıkçası gittiğimde ürünü bulamayacağımdan şüpheliyim dün gittiğimde öyle bir ürün yoktu sanırım indirimleri kaçırmıştım.