merlyn

Uzman
Arkadaşlar selam, uzun zamandır vücut geliştirme ile uğraşmakta olup daha önce OCN, HIQ, Hardline, Bigjoy, Mysupplement, Myprotein gibi markaların protein tozunu kullandım. Şu an ekonomik durumum çok müsait değil ve bilindik markalar çok pahalı geliyor. Son zamanlarda SSN Sports'u görüyorum. 2.1kg toz 1.500 TL'ye geliyor, fiyatı çok uygun. Daha önce kullanan oldu mu bu markayı veya başka f/p marka önerecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toza vereceğin parayla tavuk / hindi vs. almanı öneririm. Temiz beslendikten ve günlük miktarı almak fazlasıyla yeterli. Günlük protein ihtiyacının ölçeğine göre 20-45 gr kadarını karşılamaktan başka bir artısı yok tozların. SSN bir dönem arkadaşım kullanıyordu, memnundu, yerli üretim, Eskişehir'deydi sanırım yerleri. Ben Scitec, supplementler, multipower gibi markaların tozlarını kullandım zamanında ama artık bunlara vereceğim parayla gerçek yemek yemeyi tercih ediyorum.
İlla alacağım diyorsan SSN deneyebilirsin, mümkünse klasik aromaları tercih et, çikolata bisküvi gibi. Meyveliler bayabilir. İleride bütçe olursa ve denemek istersen Scitec veya multipower öneririm kalite olarak çok iyidir ikisi de. İthal toz fiyatına satılan Hardline veya bigjoy gibi balonlar yerine bu bahsettiklerimi mutlaka dene.

Son düzenleme:
Piyasada satılan çoğu protein tozunun içeriği fos çıktı, mümkünse normal gıda tüketerek diyetini uygula. 1.500 lirayı toza vermek yerine aşağı yukarı 15-20 günlük protein ihtiyacını karşılarsın.