Kışın İstanbul'da yurttaydım, ilk geldiğim gün oda arkadaşımla açıp kapamamak üzerine anlaştık, I. Dönem bitene kadar kapanmadı desem yeri. Şimdi de yazın Bursa'da evdeyim, gene açık.
Detaylar
Kim cevapladı?Mahalle sağ olsun, her gece farklı sanatçıyla uyuyoruz.Yangın yeri şarkısıyla, kıvırcık Ali şarkısıyla, uyuyorum gece.![]()
BordoBereli 11
Becerikli
Sabahta çöp kamyonunun iç açıcı melodisiyle güne başlıyoruzMahalle sağ olsun, her gece farklı sanatçıyla uyuyoruz.![]()
Kışın İstanbul'da yurttaydım, ilk geldiğim gün oda arkadaşımla açıp kapamamak üzerine anlaştık, ı. Dönem bitene kadar kapanmadı desem yeri. Şimdi de yazın Bursa'da evdeyim, gene açık.
Benim de ilk sene oda arkadaşım kışın sürekli kapatıyordu. Yurttan çıkar çıkmaz odasına girip balkonu açıyordum, çünkü oda ayrı bir ekosistem olmuştu.
İstanbul'da felaket nem var. Camı üstten açıyorum çünkü tam açarsam sabah çok rüzgar geliyor, çok soğuk oluyor. Ama camı üstten açsam bile çok sıcak oluyor.
Sabahta çöp kamyonunun iç açıcı melodisiyle güne başlıyoruz![]()
Bir de mahalle teyzelerinin bağıra bağıra yaptığı sabah programı var.
BordoBereli 11
Becerikli
Onu unutmuşum.Bir de mahalle teyzelerinin bağıra bağıra yaptığı sabah programı var.![]()
İntel_celeron 61
Uzman
Sürekli açık, önceden hasta olurdum da bünye alıştı herhalde, bir şey olmuyor. Tek sorun sabah saat 11'de akbank ve juzdan sms saldırısı atıyor o yüzden uyanıyorum hep.
Karşıda market varsa sabahın köründe sevkiyat sesleri de eksik olmuyor...