Kışın İstanbul'da yurttaydım, ilk geldiğim gün oda arkadaşımla açıp kapamamak üzerine anlaştık, I. Dönem bitene kadar kapanmadı desem yeri. Şimdi de yazın Bursa'da evdeyim, gene açık.
Kışın İstanbul'da yurttaydım, ilk geldiğim gün oda arkadaşımla açıp kapamamak üzerine anlaştık, I. Dönem bitene kadar kapanmadı desem yeri. Şimdi de yazın Bursa'da evdeyim, gene açık.
Mahalle sağ olsun, her gece farklı sanatçıyla uyuyoruz.Yangın yeri şarkısıyla, kıvırcık Ali şarkısıyla, uyuyorum gece.![]()
Sabahta çöp kamyonunun iç açıcı melodisiyle güne başlıyoruzMahalle sağ olsun, her gece farklı sanatçıyla uyuyoruz.![]()
Kışın İstanbul'da yurttaydım, ilk geldiğim gün oda arkadaşımla açıp kapamamak üzerine anlaştık, ı. Dönem bitene kadar kapanmadı desem yeri. Şimdi de yazın Bursa'da evdeyim, gene açık.
İstanbul'da felaket nem var. Camı üstten açıyorum çünkü tam açarsam sabah çok rüzgar geliyor, çok soğuk oluyor. Ama camı üstten açsam bile çok sıcak oluyor.
Sabahta çöp kamyonunun iç açıcı melodisiyle güne başlıyoruz![]()
Onu unutmuşum.Bir de mahalle teyzelerinin bağıra bağıra yaptığı sabah programı var.![]()