Dagster3532

Becerikli
Kendi bilgisayarıma uzaktan erişip GeForce NOW misali hikâyeli oyun oynamak istiyorum. AnyDesk falan denemiştim ama pek sağlıklı gelmedi. İnternetim iyi. Sizce oynanabilir mi?

GeForce'u normal hızlı internetinle bile kullanırken sorun yaşıyorsun. AnyDesk ile ölüm olur herhalde. 100 Mbps internetim var, normal GeForce'da oyuna girdiğimde deli gibi ping yükseliyor. Türkiye'de halen sorunlu bir platform. Bir türlü düzeltemediler.

GeForce'u normal hızlı internetinle bile kullanırken sorun yaşıyorsun. AnyDesk ile ölüm olur herhalde. 100 Mbps internetim var, normal GeForce'da oyuna girdiğimde deli gibi ping yükseliyor. Türkiye'de halen sorunlu bir platform. Bir türlü düzeltemediler.

GeForce NOW aslında bende sorunsuz çalıştı ancak bilgisayarım var ve düzgün iken neden başka bir hizmete para vereyim ki? Aynı şekilde haklısınız AnyDesk ile görüntü de yırtılma ve takılma çok oldu hocam.

Parsec gibi programlar ile oynamak mümkün olabilir. Şahsen ben ve arkadaşım, parsec üzerinden bağlanıp oyun bitirdiğimiz oldu. @kompetankedi

Apple için de mevcut mu hocam bu program?

Misali kısmını görmemişim kusura bakmayın, TeamViewer ile dener misiniz? Belki onda biraz daha iyi olabilir.

Onda nedense hesabıma bir türlü giriş yapamadım hocam. Saçma bir şekilde yani ne olduğunu anlamadım.