Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Konuları sayfa sayfa takip etmek daha güzel.
@Recep Baltaş hocam çok acil eklemek gerekiyor sayfanın yüklenmesini bekliyoruz bir de.Sürekli diğer sayfaya geçmek yerine bu şekilde bir şey olursa daha rahat olur. Kaydırdıkça diğer sayfadaki mesajlar aşağıya sıralansın. Ayarı açıp kapatabilmemiz de lazım.
RoaringLion
Üstün
Şu an sayfa başı on mesaj gösteriliyor. Bunu hesap ayarlarından değiştirebilsek güzel olur. Sayfa başı 20, 30, 50, 100 veya sınırsız gibi.
Sunucuya binen yük artmasin diye böyle bir azaltma var. Senin 100 sayfani yuklemek yrine 10 kisiye 10 sayfa verebilir sunucu.Şu an sayfa başı on mesaj gösteriliyor. Bunu hesap ayarlarından değiştirebilsek güzel olur. Sayfa başı 20, 30, 50, 100 veya sınırsız gibi.
- Makaleler
- 7
@Recep Baltaş hocam çok acil eklemek gerekiyor sayfanın yüklenmesini bekliyoruz bir de.
Beklediğinizi sanmıyorum. Sayfalar gayet hızlı yükleniyor, yavaş yükleniyorsa sorun sizin internetinizde olabilir.
Şu an sayfa başı on mesaj gösteriliyor. Bunu hesap ayarlarından değiştirebilsek güzel olur. Sayfa başı 20, 30, 50, 100 veya sınırsız gibi.
Bu yeşil forumda vardı diye biliyorum. @Enes3078 sizce nasıl olur? En azından interneti kötü olanların beklemesine de gerek kalmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Bu yeşil forum da vardı diye biliyorum. @Enes3078 sizce nasıl olur? En azından interneti kötü olanlar beklemesine de gerek kalmaz.
O eklentiyi sevmiyorum çünkü gönderilen mesajların linkleri değişiyor. Geliştiricisi eklentisini adam edip de farklı sayfa düzenine sahip kişiler için genel bir link oluşturursa kullanırız. Öyle olmadığı sürece çalışan işlevi bozmaya niyetim yok.
Tek seferde yüklemeyecek zaten, sen birinci sayfayı bitirip kaydırmaya devam edince diğer sayfayı yükleyecek. Birinci sayfadan diğerine geçtiğini düşün ama aynı sayfa içinde olacak. Sunucuya yük bineceğini sanmıyorum, üstte söylenen özellik yük bindirir mesela.Sunucuya binen yük artmasin diye böyle bir azaltma var. Senin 100 sayfani yuklemek yrine 10 kisiye 10 sayfa verebilir sunucu.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-