Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Evet var. Gunes sistemimizdeki bir gezegende mikroskobik canlilarin olacagi teorik olarak mümkün %99 varmis. Onun haricinde dunya disi zeki varliklarla ilgili soruyorsan alayi yalan dolan her olayin bir aciklamasi var fakat cok gariptir cok buyuk bir grup gordugunu iddia eden, kacirildigini vs. soyleyenler var. YouTube'da Aksaray videosu falan var.
erdym
Üstün
Evet var. Gunes sistemimizdeki bir gezegende mikroskobik canlilarin olacagi teorik olarak mümkün %99 varmis. Onun haricinde dunya disi zeki varliklarla ilgili soruyorsan alayi yalan dolan her olayin bir aciklamasi var fakat cok gariptir cok buyuk bir grup gordugunu iddia eden, kacirildigini vs. soyleyenler var. YouTube'da Aksaray videosu falan var.
Zeki varlıkların bu kadar kombinasyon arasında oluşması mümkün fakat bizim onlarla iletişime geçmemiz bir tık hayal ürünü daha şuradan Ay'a zor gidiyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim varlar ben olsam onlarin yerinde hic muhatap sahi olmazdim. Gezer dururdum dunyada. xDZeki varlıkların bu kadar kombinasyon arasında oluşması mümkün fakat bizim onlarla iletişime geçmemiz bir tık hayal ürünü daha şuradan Ay'a zor gidiyoruz.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Amerika her gündem değişmesi gerektiği zaman 1 tane UFO yayınlıyor. Onlara bakmanı öneririm. Haricinde, daha herhangi bir James Webb bir şey bulamadı.Arkadaşlar merhaba.
Ben haberleri ve son gelişmeleri çok takip edemiyorum. Uzaylılarla ilgili bir gelişme oldu mu hiç? Varlıklarına dair bir kanıt var mı son zamanlarda?
Son düzenleyen: Moderatör:
22 yıl oldu hala göremedim. Gözlemlerim sürüyor.
Uyuyan Sincap
Üstün
Dünya dışında yaşamın olması oldukça yüksek. Ama bizim kadar zeki. Bilemem.