Uzaylıların varlığına dair gelişme var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19750
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
  • Etiketler Etiketler
    gelişme var

19750

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Ben haberleri ve son gelişmeleri çok takip edemiyorum. Uzaylılarla ilgili bir gelişme oldu mu hiç? Varlıklarına dair bir kanıt var mı son zamanlarda?

Evet var. Gunes sistemimizdeki bir gezegende mikroskobik canlilarin olacagi teorik olarak mümkün %99 varmis. Onun haricinde dunya disi zeki varliklarla ilgili soruyorsan alayi yalan dolan her olayin bir aciklamasi var fakat cok gariptir cok buyuk bir grup gordugunu iddia eden, kacirildigini vs. soyleyenler var. YouTube'da Aksaray videosu falan var.

Zeki varlıkların bu kadar kombinasyon arasında oluşması mümkün fakat bizim onlarla iletişime geçmemiz bir tık hayal ürünü daha şuradan Ay'a zor gidiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Ben haberleri ve son gelişmeleri çok takip edemiyorum. Uzaylılarla ilgili bir gelişme oldu mu hiç? Varlıklarına dair bir kanıt var mı son zamanlarda?
Amerika her gündem değişmesi gerektiği zaman 1 tane UFO yayınlıyor. Onlara bakmanı öneririm. Haricinde, daha herhangi bir James Webb bir şey bulamadı.

Arkadaşlara biz gelişmemiş uzaylılara oynadıkları için çok kızdım.

Kerem'in oynayış FB'den sonra gözüme daha çok batıyor.

Ulan hayatta neyden nefret ettiysem, karşıma o çıkıyor. Futbol mesela .

Dünya dışında yaşamın olması oldukça yüksek. Ama bizim kadar zeki. Bilemem.

Havada ne olduğu belirlenemeyen ışık saçan ve aşırı yüksek hızlarla hareket eden neseneler görülüyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…