Vergisi otomatik kesildiği için hesaptan sorun olmaz önceden AliExpress'ten $100 ürünü $1 gösteriyorlardı gümrükte vergi hesaplanıyordu yoğunluk durumuna göre vergi çıkıyordu az veya çok.
Görevli kendisi ürünü incelerse fiyatına bakarak vergi çıkarıyor du.

Aliexpress'i keşfedip yaptırım uygulayan hıyarların Temu'yu keşfedeceği güne kadar sıkıntı çıkmaz gelir. Ama site her yerde çıkmaya başladı çakallar buna da el atacak yakındır.

Geçer galiba hocam bende sipariş verdim. Satış öncesi 780TL'ydi vergi cartu curtuyla beraber 1200TL. Resmen soyuluyoruz iğrenç herifler tek yaptıkları şey gümrüğü denetlemek aldıkları paralar şaka gibi.

Sipariş hızı durumu şans işi. Gümrükten dönmez çünkü zaten Temu 30 EURO üstünde sana bir alışveriş yaptırtmıyor. Ben de Aula F75 sipariş ettim ve 10 günde gelmişti. Yani her türlü elinize ulaşacak er ya da geç.

Dönmez çokta güzel klavyee.

IMG_4815.webp

Sipariş hızı durumu şans işi. Gümrükten dönmez çünkü zaten Temu 30 EURO üstünde sana bir alışveriş yaptırtmıyor. Ben de Aula F75 sipariş ettim ve 10 günde gelmişti. Yani her türlü elinize ulaşacak er ya da geç.
Zaten 921 liraya denk geldi vergiyle beraber. 30 euroyu hem ürün geçmiyor hem vergili fiyatı geçmiyor. Sadece gümrük beyan bilgileri gönderildi demediği için şüphelendim.

Sağ olun hocam.

Bir şey merak ettim kablolu ile kablosuz arasında ms farkı nasıl? Çok fark var mı, kablosuz kullanmayı düşünüyorum.

Hocam ms hakkında bir fikrim yok. Farkı ben hissedemedim yani kablosuzda kullanabilirsiniz şarjı fullenince kablosuzda kullanıyorum ben. Şarjı beni 3 gün götürmüştü arada ışıklı arada ışıksız kullandım.