edoedo

Uzman
Bugün İtopya'dan AOC 24G42E monitör aldım. Ölü piksel çıkarsa çok uğraştırırlar mı? Kutuyu video kayıtla açıp kayıt sırasında kabloyu takıp deneyeceğim. Ölü piksel için video kaydım olacak.

Bir konuda "Teknobiyotik, İtopya, Sinerji vs. bunlardan monitör alınmaz. 1 tane ölü piksel çıksın elinizde kalır, değiştiremezsiniz." yazılmış.

Ölü piksel çıkarsa video kaydım olsa bile elimde mi kalır bu monitör?

"Ürün hazırlanıyor" olarak bekliyorum. Yarına kadar iptal etme imkanım var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Tane ölü pixel çıksa da değişirsin. 14 gün içerisinde koşulsuz ve şartsız iade hakkın var. 1 ölü pixel sorun mu eğer 1-2 tane ölü pixel gelirse ve önemli noktalarda değillerse bana kalırsa sorun değil. 1 tane ölü pixel çıktı ve değişime gönderdin. Sonraki gelecek monitörün daha fazla ölü pixel ile gelme ihtimali de var. Ekranın tam ortasına yakın bir noktada değil köşelerdeyse dert etme. Zaten her Renk'te belli olmuyorlar ayrıca çoğalma ihtimali de yok. Gene senin kararın olur. Ölü pixel tamamen şans işi.

Bugün İtopya'dan AOC 24G42E monitör aldım. Ölü piksel çıkarsa çok uğraştırırlar mı? Kutuyu video kayıtla açıp kayıt sırasında kabloyu takıp deneyeceğim. Ölü piksel için video kaydım olacak.

Bir konuda "Teknobiyotik, İtopya, Sinerji vs. bunlardan monitör alınmaz. 1 tane ölü piksel çıksın elinizde kalır, değiştiremezsiniz." yazılmış.

"Ürün hazırlanıyor" olarak bekliyorum. Yarına kadar iptal etme imkanım var. Ne yapmalıyım?

Değiştirmek hakkın, muhtemelen değiştirirler olmazsa thh basvurcan zaten.

Parasını ödediğiniz panelin size sorunsuz ulaşması lazım. Eğer ekranda ölü piksel varsa, ölü pikselin konumu farketmeksizin kusurlu bir ürün satın almış oluyorsunuz. İade edersiniz, kabul etmezlerse yasal hakkınızı kullanır çatır çatır yine iade edersiniz.
Tekrar gönderilen üründe yine mi problem var? Yine ürünü iade edersiniz.

14 günlük koşulsuz şartsız iade hakkınız var ama iade nedeni olarak ne belirtmeniz gerektiğini bilmiyorum sanırım beğenmedim deyip de iade edebilirsiniz ama ölü piksel var derseniz işi yokuşa sürebilirler. Bence iade edip tekrar almak daha doğru olacaktır. İade almazlarsa eğer THH'ye başvurun 14 günlük yasal hakkımı tanımıyorlar deyin iadenizi THH yoluyla alırsınız bu süre içerisinde de monitörü kullanabilirsiniz.

GÜNCELLEME

24G42E geldi. Hiç ölü piksel yok. Itopya adamdır. Konu düzenleme yapılamıyor.