theodore bagwell
Başarılı
Ürün geldikten sonra denilen gibi iade kısmı uğraştırıcı oluyor. Ben A9 Dragonfly pro ve Atk battle axe pro gamepadini aldım bir sorun yaşamadım ama bu sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez tabii.
A9 Plus bir yerden bulunur ama , kulaklığı Wraith dışında neredeyse 1.000 TL farkla buldum...Kulaklığı test edip kendi kulak pisliğini bırakıp geri yollamalarını biliyorlar ama? En azından temizle öyle geri gönder.
Hocam herkes iade konusunda şikayetci neden kabul etmiyorlar ve ne yapmam lazım bilen var mı?
Bir arkadaş PUBG'de sorun yaşıyordu. Benim de yaşamam olası mı? FPS hikayeli oyun karışık demiştik.Fiyatlar ucuz veya fp değil aksine pahalı. Waner sg2 iyi kulaklık alabilirsin, yurt dışı fiyatı 20 dolar. Fakat red lion versiyonunu öneririm, stok gelince onu alabilirsin.
Wraith maalesef tüm piyasayı ele geçirdi çoğu şey sadece Wraith'te var bu yüzden oraya bağımlıyız bizde oradan almak istemiyoruz ama mecburuz. O yüzden mecbur sende oradan alman gerekiyor, tabii eğer sıfır ürün istiyorsan. İkinci ele açıksan ikinci el bak.Hocam herkes iade konusunda şikayetci neden kabul etmiyorlar ve ne yapmam lazım bilen var mı?
Hocam ikince el ürünler genelde elimde patlıyo o yüzden sıfır iyi olur.Wraith maalesef tüm piyasayı ele geçirdi çoğu şey sadece Wraith'te var bu yüzden oraya bağımlıyız bizde oradan almak istemiyoruz ama mecburuz. O yüzden mecbur sende oradan alman gerekiyor, tabii eğer sıfır ürün istiyorsan. İkinci ele açıksan ikinci el bak.
Wraith tercih etmelisin o zaman. Arıza yaşarsan 14-20 gün bekletirler ama çözerler bence. Ben de Wraith'den IEM kulaklık ve mouse alacağım.Hocam ikince el ürünler genelde elimde patlıyo o yüzden sıfır iyi olur.