Uzun süre alaturka tuvalet kullanırsam bacaklarım gelişir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 636
25 yıl kullandım, gelişmiyor öyle.

Bacakların için, şu Zack Fair abimiz gibi Squat yap;

Yanlış bilgi: Aksine, daha sağlıklı olduğuna dair bilimsel makaleler de bulunmaktadır.
Alaturka zararlı. Felç, varikosel, kemik hastalıkları, rektum kanseri gibi bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alaturka zararlı. Felç, varikosel, kemik hastalıkları, rektum kanseri gibi bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor.
Doğal olanı alaturka ama yani hayvanlar da doğada böyle yapıyor. Sonuçta evrimsel olarak en normali neyse o doğrudur.

Maalesef hiçbir şey olmaz. Üstelik kendinize daha çok zarar verirsiniz.

Bir yaşıma daha girdim. Benim için sorulan sorularda en üst zirvede artık bu soru var. Cevaba gelecek olursak neden squad yapmıyorsun?

Uzun süreli alaturka tuvalet kullanırsam bacak ve baldırlarda bir değişim olur mu? Olursa yararlı mı olur? Bacaklarımı geliştirmek istiyorum da aklıma bu yöntem geldi.

Alakası yok. 15 yıldır kullanıyorum. Bir gelişme yok gibi

Futbol oynamak ve Squad yapmak geliştirebilir.

Tuvalete gitmek gerekli bir ihtiyaç olduğu için bahane uyduramıyorum. Fakat hareket yapmaya gelince üşeniyorum.

Bir yaşıma daha girdim. Benim için sorulan sorularda en üst zirvede artık bu soru var. Cevaba gelecek olursak neden Squad yapmıyorsun?

Maalesef hiçbir şey olmaz. Üstelik kendinize daha çok zarar verirsiniz.

Zarar olayını anlamadım. Ne gibi bir zararı varki? İnternette hep görüyorum fakat kullananlarda görmüyorum sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…