Detaylar
Kim cevapladı?Sanırım faydalı. Otofaji yapıyor vücut.
Elma ısıran
Üstün
Böyle bir şey nasıl yararlı olabilir? Evrimimize ters bir kere. Vücut enerjiye ihtiyaç duyar. Bırakın bu romantizmi. Doyun, doyduğunuz yerde bırakın. Bu kadar basit.
Yaşlanmış hücreler yaşamına son veriyormuş diye duydum.Böyle bir şey nasıl yararlı olabilir? Evrimimize ters bir kere. Vücut enerjiye ihtiyaç duyar. Bırakın bu romantizmi. Doyun, doyduğunuz yerde bırakın. Bu kadar basit.
Ne kadar süre aç kalmak mesela hocam?Sindirim sistemi dinlenir, ödem atılabilir.
Uzun süre susuz kalmak pek iyi bir şey olmasa da aç kalmanın faydaları var. Tabi bu süreye bağlı değişir.
Mesela yarına kadar aç kalsak vücutta neler değişir?
mr.esat
Üstün
Bilemem, bu süre hakkında bir araştırmam olmadı daha önce.
Uzun oruçlar tutmaktansa günün ilk öğününü geç yapmak benim tercihim. Temizlenmiş hissediyorum, aç karnına diüretik etkili sıvılar da fenasal temizliyor. Tabi bu ne kadar sağlıklı fikrim yok.
Akşam yemeğini 15 gibi yiyip, ertesi gün sabah 8-9'a kadar aç durmak faydalı olabilir
mr.esat
Üstün
@20571, Yarına kadar aç kalırsan muhtemelen belin geçici olarak inceler, yağ hücresi kaybın kayadeğer olmaz ama güzel bir yağ yakımı (geçici) yaparsın. Ödem atarsın hareket düzeyin güzel olursa ve su tüketirsen. Bağırsakların boşalabilir, bu yüzden belin incelir dedim zaten. Arada uzun açlıklar güzel olabiliyor, tabi işin sağlık boyutuna hakim değilim, araştırmadan haraket etmemeni öneririm.
Elma ısıran
Üstün
Olması gereken bu zaten.Yaşlanmış hücreler yaşamına son veriyormuş diye duydum.
QetLuin
Başarılı
Uzun süreden kastınız 1 günde çok da iyi değil ama bunu her gün mesela 12 saat falan yaparsanız vücut kendini yenilemeye vakit arıyor kısaca yararlı.
Yeni konular
-
-
Elektronik ASUS ROG STRIX LC360 sıvı soğutucu 6.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
38x55mm bir görsel nasıl A4 sayfasına birebir şekilde aktarılabilir?
- Baby Driver
-
Dinlenme tesislerinde dinlenen yavru kedi | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-