ornitorenk

Uzman
Yaklaşık 2-2,5 aydır masanın üstünde duruyor, hiç kullanmadım bu sürede. Haliyle tozlanıyor, haftada 1-2 defa tozunu alıyorum ama ister istemez fanlarına vs. toz giriyordur sanki. Öncelikle bu ciddi bir zarar oluşturur mu? Önü arkası vs. açık bir pozisyonda duruyor ama evin içi çabuk tozlanıyor.

Bir süre daha kullanmayacağım gibi duruyor. Tozlanmaması için nasıl muhafaza etmem lazım? Direkt kutusunun içine mi koyayım? Bu tozlandırmaz mı kesinlikle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, linkteki gibi ürünlerin çok faydası oluyor. Ben de kullanıyorum. Tozu %100 olmasa bile %80-90 civarında engelliyor. Bu tarz bir ürün işinizi görebilir. Ama almadan önce dikkatli araştırın, PS5 modeline göre farklı ürünler olabilir ebat olarak. Slim, eski nesil, Pro fark edebilir ebatlarda çünkü belki.

Linki örnek olması açısından attım, farklı ürünlere de bakabilirsin.

Hocam, linkteki gibi ürünlerin çok faydası oluyor. Ben de kullanıyorum. Tozu %100 olmasa bile %80-90 civarında engelliyor. Bu tarz bir ürün işinizi görebilir. Ama almadan önce dikkatli araştırın, PS5 modeline göre farklı ürünler olabilir ebat olarak. Slim, eski nesil, Pro fark edebilir ebatlarda çünkü belki.

Linki örnek olması açısından attım, farklı ürünlere de bakabilirsin.

Hocam direkt içinden çıkan beyaz kılıfla kutunun içerine koysam nasıl olur kullanmıyorum zaten bu aralar? Ama bu da mantıklıymış.

Hocam direkt içinden çıkan beyaz kılıfla kutunun içerine koysam nasıl olur kullanmıyorum zaten bu aralar? Ama bu da mantıklıymış.

Hocam, o tozu pek engellemez. Yine aralardan alır. Ben de nadiren kullanıyorum, çok az toz var, o da cihaz kullanıldığında açılınca gelen tozlar. Onun dışında böyle bir kılıf çok işe yarıyor, kullandığım için önerdim ben de bizzat. Çok pratik birde olduğu yerde koruyorsun.

Son düzenleme:
Hocam, o tozu pek engellemez. Yine aralardan alır. Ben de nadiren kullanıyorum, çok az toz var, o da cihaz kullanıldığında açılınca gelen tozlar. Onun dışında böyle bir kılıf çok işe yarıyor, kullandığım için önerdim ben de bizzat.

Hocam kapalı kutusuna koyacağım ama. Yine de tozlanır mı diyorsunuz? Kutunun ağzı kapalı olacak.

Hocam kapalı kutusuna koyacağım ama. Yine de tozlanır mı diyorsunuz? Kutunun ağzı kapalı olacak.

Muhtemelen kılıf kadar etkili olmaz ama iş yapar hocam. Kutusuna koy, tekrar çıkart her seferinde sıkıcı da olabilir. Eğer bu senin için sorun olmazsa boşuna da para verme tabii ki.