DemirKipi
Yetkin
7800X3D var bende. 2 Katı fiyatta olan intel işlemcilerden daha iyi performansa sahip olduğum çok fazla senaryo var (oyunlar için konuşuyorum.). Tavsiyem AMD olacaktır...Selam yaş oldu 30. Son upgrade olacak son kez para harcayacağım ve uzun yıllar götürsün istiyorum. Sizce 7800X3D mi yoksa 14700k mı almalıyım? Yoksa değiştirmemeli miyim?
Halihazırda sistemim:
11700KF.
Z490.
32 GB RAM.
EVGA 850W supernova Gold.
Corsair 4000D airflow.
EVGA 3080 FTW3.
2K da monitörüm var.
Genellikle Battlefield 5 / Battlefield 2042 / CS2 / FIFA / Age of Empires 4 oynuyorum.
Hocam hayırdır 35'ten sonra falan hayat mı bitiyor![]()
7800X3D var bende. 2 Katı fiyatta olan Intel işlemcilerden daha iyi performansa sahip olduğum çok fazla senaryo var (oyunlar için konuşuyorum.). Tavsiyem AMD olacaktır...
Hocam bir de elimde iki adet işlemci soğutucu var. 7800x3d'yi hangisiyle kullanmalıyım acaba tavsiye eder misiniz?7800X3D var bende. 2 Katı fiyatta olan intel işlemcilerden daha iyi performansa sahip olduğum çok fazla senaryo var (oyunlar için konuşuyorum.). Tavsiyem AMD olacaktır...
Asus TUF LC II 240 ile kullanıyorum ve soğutma iyi şu an. Daha önce sıvı soğutma harici kullanmadım o yüzden Noctua'nın performansı ile alaklı yorum yapamayacağım. Ama Corsair 240 veya 360 ise gayet iş görecektir diye düşünüyorum...Hayır ama öncelikler değişiyor. Şu an bile eskisi gibi PC'ye bakamıyorum mesela. O yüzden son sistem hocam
Anakart siparişi geçtim hocam. İşlemciyi ikinci elden alacağım. Tercihim AMD oldu.
Hocam bir de elimde iki adet işlemci soğutucu var. 7800x3d'yi hangisiyle kullanmalıyım acaba tavsiye eder misiniz?
1. Corsair H100i Pro
2. Noctua NH-D15