Seran87

Uzman
@ru.celebi hocam Vsol ile tam nasıl çıkmayı başardınız. Mac adresini girdiyseniz nasıl girdiniz.
Vsol 1.1.8 sürümü ile geldi. Ben onu 1.1.6 sürümüne çekip sonra custom 1.9.2 kurup Open wrt girdiğim sn numaralarını vs girdim. Bir türlü 05 olmadı. 02 ile 03 arası gitti. Tek mac adresini ekleyemedim.

Sonra a2 olan custom son sürümü kurdum. Ondada fiber kabloyu takınca cihaz restart atıp durdu.

Bu konuda destek olursanız çok sevinirim.

Open Wrt de bazen 2,200 görebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ru.celebi hocam Vsol ile tam nasıl çıkmayı başardınız. Mac adresini girdiyseniz nasıl girdiniz.
Vsol 1.1.8 sürümü ile geldi. Ben onu 1.1.6 sürümüne çekip sonra custom 1.9.2 kurup Open wrt girdiğim sn numaralarını vs girdim. Bir türlü 05 olmadı. 02 ile 03 arası gitti. Tek mac adresini ekleyemedim.

Sonra a2 olan custom son sürümü kurdum. Ondada fiber kabloyu takınca cihaz restart atıp durdu.

Bu konuda destek olursanız çok sevinirim.

Open Wrt de bazen 2,200 görebiliyorum.

Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izlemenizi öneriyorum:

1. Firmware Güncellemesi:
- İlk olarak, V-SOL cihazınızı yeniden başlatmadan önce en güncel firmware sürümünü kontrol edin. 1.1.8 sürümünden 1.1.6 sürümüne geri döndüğünüzü belirtmişsiniz. 1.1.8 sürümünü tekrar yüklemeyi deneyin.

2. MAC Adresi Girişi:
- MAC adresini doğru bir şekilde girdiğinizden emin olun. MAC adresi, genellikle "doğru formatta" (örneğin: 00:1A:2B:3C:4D:5E) olması gerekir. Eğer birden fazla MAC adresi gerekiyorsa, hepsini aynı biçimde ekleyin.

3. OpenWRT Kurulumu:
- OpenWRT sürümünü güncelleyin. Özellikle 1.9.2 sürümünü kullanarak baştan yüklemeyi deneyin. Bu aşamada, talimatları dikkatlice izleyin.

4. Ağ Bağlantısını Kontrol Edin:
- Ağ bağlantınızın sağlıklı olduğundan emin olun. Fiber kablosunun düzgün bir şekilde bağlı olduğundan ve hasar görmediğinden emin olun.

5. Cihazı Resetleyin:
- Cihazı fabrika ayarlarına döndürün. Genellikle bu işlemi yapmak için cihaz üzerindeki reset düğmesine 10-15 saniye basılı tutmalısınız. Ardından, yeniden yapılandırmayı deneyin.

6. Ağ Ayarlarını Gözden Geçirin:
- OpenWRT arayüzünden, WAN ve LAN ayarlarınızı kontrol edin. Gerekli ayarları doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun.

7. Güç Kaynağını Kontrol Edin:
- Cihazın güç kaynağını gözden geçirin. Güç kaynağında bir sorun varsa, cihaz sürekli olarak yeniden başlatma yapabilir.

8. Log Kayıtlarını İnceleyin:
- OpenWRT'nin log kayıtlarını kontrol edin. Bu kayıtlar, sorunun nedenini bulmanıza yardımcı olabilir.

9. Hata Mesajlarını Gözlemlayın:
- Eğer hata mesajları alıyorsanız, bunları not edin ve araştırın. Hata mesajları sorunun kaynağını anlamanıza yardımcı olabilir.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, daha fazla bilgi ve destek için lütfen sorunu daha detaylı açıklayın veya teknik uzmanlığa sahip bir kişiden destek alın.