Makaleler
1
Merhabalar, bugün G2422HS satın aldım ve eski monitörüm olan Odyssey G3'ü ikinci monitör olarak kullanmaya başladım fakat ikinci monitör aktifken mide bulantısı sorunu yaşıyorum yüksek ihtimal VA panelden kaynaklanıyor buna bir çözüm var mı? Ona göre monitörü satacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panellerin görüş açısı zayıftır. Bu yüzden ikinci monitör durumundayken size doğrudan bakmayacağı için renkleri soluk gözükebilir.
Bu da mide bulantısına sebep olabilir.

Rahatsızlığım yok sadece gözlük kullanıyorum onla ilgisi olacağını pek düşünmüyorum. Yüksek ihtimalle satacağım monitörü.
Bende de oluyordu eskiden, biraz uzağa koy geçmezse sat. Bu arada gözlük camın UV ışıklarını koruyor mu? Korumuyor ise satmadan gidip gözlük camını bilgisayara odaklı koruyucu cam satın almanı öneririm. Hatta gözlüğü takınca etraf hafif kararıyor çok güzel görüyorsunuz etrafı ve ekranlar hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Tavsiyem gözlük camınızı korumalı yapmanız eğer öyle olduğu halde bulanıyor ise satın.

Merhabalar, bugün G2422HS satın aldım ve eski monitörüm olan Odyssey G3'ü ikinci monitör olarak kullanmaya başladım fakat ikinci monitör aktifken mide bulantısı sorunu yaşıyorum yüksek ihtimal VA panelden kaynaklanıyor buna bir çözüm var mı? Ona göre monitörü satacağım.
Refresh rate düştüyse ya da yükseldiyse o yapıyor olabilir.
Edit: Çok bi Hz farkları yokmuş