VakıfBank konusuna bir örnek, ödeme seçeneklerinde Albaraka ve VakıfBank hariç diyor.

İş Bankası'nda genç kartlar 25 yaş altı için, avantajlarını bilmiyorum. Diğer kartlardan yıllık ücret tercihine göre maximum veya maximum aidatsız işinizi görür.

Hocam sağ olun bilgilendirdiğiniz için. Amazon'da bir üründe de baktığımda taksitlerde Yapı Kredi world yazıyor acaba vakıf hariç mi onda da emin olamadım. Dediğiniz gibi kısıtlıyorsa bir esprisi kalmıyor. İş Bankası daha mantıklı olur. Genç kartlardan yararlanamıyorum yaştan ötürü. Bir hesap açar yalnızca kredi kartını kullanırım olmadı.

Yanıtınız için teşekkürler. Ziraat Bankası'nın kredi kartını kullanıyorum halihazırda, yakında kapatacağım, VakıfBank aynı zamanda maaş hesabım olduğundan oradan almak istemiştim. İş Bankası veya diğer bankalarda hesabım yok. Bütçemden fazlasını da harcamıyorum, her zaman dikkat ediyorum ama dediğim gibi taksitli alışveriş, araç kiralama, şehir dışında konaklama gibi durumlarda kredi kartı çok lazım oluyor. O nedenle almışken VakıfBank'tan bir kredi kartı alayım diyorum. Uçakla seyahat etmiyorum. Puan, mil vs. biriktirmek gibi bir derdim de yok. Findeks puanımın da yükselmesini istediğim için bir süre kredi kartı kullanımına geçeceğim.
Dediğiniz gibi aidatsız kartların pek bir esprisi olmuyorsa Worldcard gibi bir kart almam daha iyi olacaktır, onun da yıllık ücreti 500 ₺ civarıydı sanırım.

Katılıyorum, kurumsal firmalardan araç kiraladığınızda maalesef provizyon çekilmesi gerekiyor. Ve bazı yine kurumsal firmalar, kredi puanınız düşük ise size araç dahi kiralamıyor. İnsanlara dayatılıyor biraz kredi kartı. Şu anda batık insan çok kredi kartından. Bir ara bende öyleydim. Kredi kartı borcumu, diğer kredi kartlarıyla kapatırdım. Kısır döngüye girmiştim. Hepsinin borcunu bitirdim, 1 tane bile kredi kartı bırakmadım. Param yoksa almıyorum kardeşim artık diyorum, sadece nakit çalışıyorum. Kafam rahatladı resmen. İş Bankası ücretsiz müze kartı bile veriyordu bir ara Maximum ile.

Maaş hesabımdan dolayı yıllardır Vakıfbank kullanıyorum. Kredi kartları World olduğu için Yapı Kredi'nin faydalandığı taksitlendirmelerden vs. yararlanabilirsin. Ben yıllık aidat ödemiyorum ama mesela Yapı Kredi 6/12 ay gibi bir süre kalma sözü verdiğinde o aidati almıyor.

Maaş hesabımdan dolayı yıllardır VakıfBank kullanıyorum. Kredi kartları world olduğu için Yapı Kredi'nin faydalandığı taksitlendirmelerden vs. yararlanabilirsin. Ben yıllık aidat ödemiyorum ama mesela Yapı Kredi 6/12 ay gibi bir süre kalma sözü verdiğinde o aidati almıyor.

Dün VakıfBank ile görüşüyordum, kredi kartı teklifinde bulundular. Platinum Plus kredi kartı çıkıyor, aidat ücreti yok, avantajı çok vs. dediler. İl dışında olduğum için geçiştirdim, acaba alınır mı? Mil, puan, yurt dışı vs. ile işim olmuyor. İnternetten alışveriş yaparken mümkünse vade farksız taksit imkanının geniş olması önemli benim için. Siz Amazon, Hepsiburada gibi vs. çeşitli sitelerde World'ün geçtiği her yerden taksit kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz yoksa farklı bankalara mı bakmalıyım?

Dün VakıfBank ile görüşüyordum, kredi kartı teklifinde bulundular. Platinum Plus kredi kartı çıkıyor, aidat ücreti yok, avantajı çok vs. dediler. İl dışında olduğum için geçiştirdim, acaba alınır mı? Mil, puan, yurt dışı vs. ile işim olmuyor. İnternetten alışveriş yaparken mümkünse vade farksız taksit imkanının geniş olması önemli benim için. Siz Amazon, Hepsiburada gibi vs. çeşitli sitelerde World'ün geçtiği her yerden taksit kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz yoksa farklı bankalara mı bakmalıyım?
Şuanki durum ne bilmiyorum, sadece geçen sene turuncu site "Vakıfbank ile anlaşma şuan sağlanamadı" gerekçesiyle sadece Yapı Krediye 6 aylık taksit imkanı sunuyordu. Bunun dışında bir problem yaşamadım.

VakıfBank kartları neredeyse hiçbir yerde peşin fiyatına taksit desteklemiyor. Ben Platinum Plus kartlarını kullanıyorum herhangi bir aidatı yok. Limitiniz 500 bin TL ve üzerinde ise bu kartı alabilirsiniz. Fena banka değildir ancak daha iyi alternatifler mevcut. İlla aidatsız olsun derseniz Garanti Bonus Flexi öneririm, 200-250 bin TL bir limit alsanız her ihtiyacınızı görür.

VakıfBank kartları neredeyse hiçbir yerde peşin fiyatına taksit desteklemiyor. Ben Platinum Plus kartlarını kullanıyorum herhangi bir aidatı yok. Limitiniz 500 bin TL ve üzerinde ise bu kartı alabilirsiniz. Fena banka değildir ancak daha iyi alternatifler mevcut. İlla aidatsız olsun derseniz garanti bonus Flex'i öneririm, 200-250 bin TL bir limit alsanız her ihtiyacınızı görür.

Hocam teşekkürler yorumunuz için. VakıfBank kartlarından vazgeçtim dediğiniz gibi. Aynı şekilde aidatsızlar da birçok şeyden muaf tutulduğu için onları da eledim. Madem kullanacağım en azından kartın bana sunacağı kampanyalardan, ekstra taksit veya indirimlerden, puanlardan vs. faydalanabileyim diye düşündüm.
Yapı Kredi World ile İş Bankası arasında kalmıştım, araştırdıktan ve kullanıcı yorumlarını irdeledikten sonra İş Bankası maksimum kart almaya karar verdim.

Eylül ayını bekliyordum yeni müşterilere özel bir şeyler veriyordu, muhtemelen yarın öbür gün kartı isterim.

Son düzenleme: