Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syntax

Üstün
Tarayıcıda dolaşırken arka planda Valorant açılmış ve ekran gitmiş; ancak donanımların RGB ışıkları yanıyordu. Yeniden başlatma yapınca onarım ekranına geçiyor. Onarım ekranından sonra “Cihazınız bir sorunla karşılaştı ve onarılamadı.” yazısı alıyorum. Bir sonraki yeniden başlatışımda ise “Your device ran into a problem and needs to restart. We'll restart for you.” ekranı geliyor, ancak kendi kendine yeniden başlamıyor. Ayrıca altta “Stop Code: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x1e)” yazısı bulunuyor.

• İşlemci: i5-12400F
  • RAM: Corsair Vengeance 16 GB
  • Ekran kartı: 3070 Ti
  • Anakart: H610M-H
  • Kasa: Cooler Master H500

Çözüm
Güvenli modda açılıyor mu? Mavi onarım ekranında ise Shift + F10 ile CMD'ye ulaşıp bunları yazmayı dener misin?

"Çık ve Windows 10/11 ile devam et." seçeneği gözüküyor ise Boot Manager bozulmamıştır zaten.

Güvenli modda açılıyor. Check disk yaptım fakat sorun çözülmedi.

Valorant'ı ve Riot'u silince düzeldi. O kadar berbat bir sistemleri var ki bozulmaya sebep oluyor...

Fakat emin olmak için çözüm olarak işaretlemiyorum. Biraz daha sistemi kullanacağım. Sorun devam ederse/etmezse güncelleme yapacağım.
Mavi ekran hatası dump dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Mavi ekran hatası dump dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Geç cevap için kusura bakmayın. CMD ile kontrol ettim, minidump klasörü oluşmamış.

1 kere oldu normal açıldı. Fakat sonra tekrar oldu. Ve şu an masaüstüne ulaşamıyorum. Sürekli onarıp yeniden başlatmamı istiyor.
Güvenli modda açılıyor mu? Mavi onarım ekranında ise Shift + F10 ile CMD'ye ulaşıp bunları yazmayı dener misin?:
chkdsk /f /x c:
chkdsk /f /x d:
chkdsk /f /x e:
"Çık ve Windows 10/11 ile devam et." seçeneği gözüküyor ise boot manager bozulmamıştır zaten.

Güvenli modda açılıyor mu? Mavi onarım ekranında ise Shift + F10 ile CMD'ye ulaşıp bunları yazmayı dener misin?

"Çık ve Windows 10/11 ile devam et." seçeneği gözüküyor ise Boot Manager bozulmamıştır zaten.

Güvenli modda açılıyor. Check disk yaptım fakat sorun çözülmedi.

Valorant'ı ve Riot'u silince düzeldi. O kadar berbat bir sistemleri var ki bozulmaya sebep oluyor...

Fakat emin olmak için çözüm olarak işaretlemiyorum. Biraz daha sistemi kullanacağım. Sorun devam ederse/etmezse güncelleme yapacağım.

Son düzenleme:
Çözüm