bakihanma Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 4 30 Eylül 2025 #1 Valorant, hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım: 4060TI İşlemcim: R5 7500F
Valorant, hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım: 4060TI İşlemcim: R5 7500F
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.451 Çözümler 69 Beğeniler 5.361 Yer Haddonfield, Illinois 30 Eylül 2025 #2 Alt tab atınca mı oluyor ve arkada DC açık mı? Artı 0 Eksi
ardaw Becerikli Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Beğeniler 49 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #3 Riot oyunları son zamanlarda bayağı hatalar veriyor hocam. Benzer sorunları hem Valorant'ta hem de LoL'de yaşıyorum. Beraber oynadığımız arkadaşlarım da yaşıyor ama bazılarımız hiç yaşamıyor. Garip. Artı 0 Eksi
Riot oyunları son zamanlarda bayağı hatalar veriyor hocam. Benzer sorunları hem Valorant'ta hem de LoL'de yaşıyorum. Beraber oynadığımız arkadaşlarım da yaşıyor ama bazılarımız hiç yaşamıyor. Garip.
KS KS bakihanma Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 4 30 Eylül 2025 #4 Michael MYERS dedi: Alt tab atınca mı oluyor ve arkada DC açık mı? Genişletmek için tıkla... S Sadece oyun oynuyorum ne dc açık ne de alt tab atıyorum durup dururken atıyor. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Alt tab atınca mı oluyor ve arkada DC açık mı? Genişletmek için tıkla... S Sadece oyun oynuyorum ne dc açık ne de alt tab atıyorum durup dururken atıyor.
ardaw Becerikli Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Beğeniler 49 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #5 bakihanma dedi: S sadece oyun oynuyorum ne DC açık ne de Alt Tab atıyorum durup dururken atıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programınız var mı? Artı 0 Eksi
bakihanma dedi: S sadece oyun oynuyorum ne DC açık ne de Alt Tab atıyorum durup dururken atıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programınız var mı?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 30 Eylül 2025 #6 bakihanma dedi: S sadece oyun oynuyorum ne DC açık ne de Alt Tab atıyorum durup dururken atıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan TPM 2.0 aç. Ondan sonra arama çubuğuna çekirdek yalıtımı yaz ve bellek bütünlüğünü aç, düzelir. Artı 0 Eksi
bakihanma dedi: S sadece oyun oynuyorum ne DC açık ne de Alt Tab atıyorum durup dururken atıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan TPM 2.0 aç. Ondan sonra arama çubuğuna çekirdek yalıtımı yaz ve bellek bütünlüğünü aç, düzelir.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 1 Ekim 2025 #7 bakihanma dedi: Valorant, hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım: 4060TI İşlemcim: R5 7500F Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicide çıkan bir şey var mı? Artı 0 Eksi
bakihanma dedi: Valorant, hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım: 4060TI İşlemcim: R5 7500F Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicide çıkan bir şey var mı?