ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Fiber kullanıyorum, Vodafone kullanmaktaydım ve TurkNet'e geçtim. FPS oyunları (Valorant) için daha düşük gecikme ve paket kaybı olmadan trafik yönetebileğim modem aramaktayım. Ayarlarını bildiğiniz ve yardımcı olabileceğiniz ürünleri listeler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyden önce sadece modemin direkt olarak gecikmeyi tek başına etkilemediğini bildiğinizi varsayarak bütçe rica edebilir miyim?

Anlamadım.

Her şeyden önce sadece modemin direkt olarak gecikmeyi tek başına etkilemediğini bildiğinizi varsayarak bütçe rica edebilir miyim?

Ekipman olarak problemim yok 4-5-6 bandında tercih ederim devasa farklar olacaksa yüksek fiyata çıkabilirim en fazla kullanacağım hız 1000 (şu anlık100) sadece Valorant için alıyorum gecikme ve paket kaybı olmasın yeterli modem ve kasa için CAT7 kablo kulanmaktayım.

Anlamadım.

Ekipman olarak problemim yok 4-5-6 bandında tercih ederim devasa farklar olacaksa yüksek fiyata çıkabilirim en fazla kullanacağım hız 1000 (şu anlık100) sadece Valorant için alıyorum gecikme ve paket kaybı olmasın yeterli modem ve kasa için CAT7 kablo kulanmaktayım.

1000 Mbit internette düzgün bir ağ yönetimi istiyorsan Pi 5 ya da bunun gibi bir mini PC alıp kullanmanı öneririm normal routerlar bu işler için işlemci olarak yeterli değiller.

Gemini karşılaştırması.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 Mbit internette düzgün bir ağ yönetimi istiyorsan Pi 5 ya da bunun gibi bir mini PC alıp kullanmanı öneririm normal routerlar bu işler için işlemci olarak yeterli değiller.

Bunlar için ayrı modemde gerekiyor değil mi?

Bunlar için ayrı modemde gerekiyor değil mi?

Hocam bunu hiç duymamıştım bunlar PC mi boşta duran R5 2600 işlemcili PC var elimde düz mantık o sistemi bunun gibi bir şey yapamaz mıyız?

Son düzenleme: