@NoobSolid26 Telefondaki en büyük sorun kitlenin PC kitlesinden bile daha küçük olması. Hal böyle olunca çoğu oyun oynanmaz hale geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?CS'nin sıradan olması bile Valorant'tan daha iyi olma sebeplerinden. Yok karakter var mış yerden ateş çıkarıyormuş falan çok boş. Berbat bir kitlesi var ayrıca, CS'nin rus kitlesi bile 100 kat daha iyi. Oyun zevkiniz yoksa valorant sizin için birebir.Aynen CS, Fortnite, Pubg oynayanlar falan son derece saygılı ve kültürlü kitle bir Valorant oynayanlar toksik. Konseptini sevmiyor olabilirsin saygı duyarım. Ben de her heronun farklı yeteneği olmasını seviyorum. CS gibi tek düze sıradan değil.
Rainbow six mobile ve Call of Duty Warzone mobile en çok beklediğim 2 oyun.Çıkmayacak.
Telefondan zaten adam akıllı FPS oyunu oynanmaz. Oynanmaz.
- Makaleler
- 1
Taptap indirip uygulama sayfasına baktım, muhtemelen fişini çekmişler Battlefield Mobile gibi.
Hileleri umursamayıp lig dengesini altüst eden, eloboostun cirit attığı Riot Games oyunları mı? Teşekkürler ben almayayım.
- Makaleler
- 4
Ses seda yok. Oyunun iptal edilmiş olması büyük bir ihtimal.
mr.esat
Üstün
Oyunu kitlesinden bağımsız yorumlayacak olursam, çok kötü bir kalitesi var. Fizikleri olsun, sesleri olsun, grafikleri olsun... Elle tutulur yanı yok.
Mobil oyunların kitlesi rezalet, baktılar Valorant'ın kitleside rezalet. Sonrasında insanlığın iyiliği için mobil sürümünü çıkartmamaya karar verdiler. Böylesi hepimiz için daha iyi.
Mobilden para kazanamayacaklarını da anladılar.Mobil oyunların kitlesi rezalet, baktılar Valorant'ın kitleside rezalet. Sonrasında insanlığın iyiliği için mobil sürümünü çıkartmamaya karar verdiler. Böylesi hepimiz için daha iyi.
Princess Going Digital
Başarılı
Sadece Çin'de var diye biliyorum da çıkmaz bence.
Son düzenleyen: Moderatör: