Sizin gibi usta oyuncuların düşüncesine göre, benim rakipler poligon botu gibiydi. Ama 40 FPS olmama rağmen (sol üstte görünüyor) güzel oynadığımı düşünüyorum. Sizce nasıl? Eleştirilere açığım. Adamlar basitti ama 40 FPS sistemle bunu yapmak çok da kolay değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Sizin gibi usta oyuncuların düşüncesine göre, benim rakipler poligon botu gibiydi. Ama 40 FPS olmama rağmen (sol üstte görünüyor) güzel oynadığımı düşünüyorum. Sizce nasıl? Eleştirilere açığım. Adamlar basitti ama 40 FPS sistemle bunu yapmak çok da kolay değil.
Gerçekçi konuşacağım. Bu oyunda 5 sezon Radiant gördüm, 60 Hz ile İmmo 2'ye çıktım.
Movementlerin, pozisyon alışın, aim koyduğun yerler çok kötü. Takımındaki Phoenix flash peek attığı zaman duvar dibinde CTRL basmak yerine kör olan adamları vurabilir veya tradesini alabilirsin. Ayrıca daha 8 mermin varken reload atman da mantıklı değil, tekrardan peek atmayacaksan pozisyon değiştirmen lazım. Karşıda Viper var, oraya zehirini, yani C yeteneğini atsa canının çoğu gidecek.
Bu dediklerimi kesinlikle hakaret veya kötü anlamda anlama. Hatalarını söyledim, dediklerime dikkat edersen, daha da gelişebilirsin.
Son düzenleme:
Syntax
Üstün
Düellocu oynuyorum. Chamber, Reyna, Phoenix falan. Takımda benden başka entry olsa bile düellocuyum. Michael bey tavsiye için teşekkürler!fehmi neyin yorumu yok merak ettim.
Fare hakimiyetini geliştirmelisin.
İnanır mısın 2013 model Frisby marka fare kullanıyorum. Ekipmanların performansı etkilediğini sanmıyorum o yüzden kaliteli ekipmanlara para vermeye gerek duymuyorum. Yüksek hassasiyet güzeldir her oyunda hassasiyeti fullerim.
Etkiler. Gidipte orta-üst mouseden direkt üst modele geçersen etkilemez hocam. Sen en dip modelden ortalama bir modele geçersen biraz da olsa etkiler.İnanır mısın 2013 model Frisby marka fare kullanıyorum. Ekipmanların performansı etkilediğini sanmıyorum o yüzden kaliteli ekipmanlara para vermeye gerek duymuyorum. Yüksek hassasiyet güzeldir her oyunda hassasiyeti fullerim.
Syntax
Üstün
Yüksek hassasiyet güzeldir her oyunda hassasiyeti fullerim.
Aslında Valorant TacFPS olduğu için low sens kısmen daha iyidir. Fakat rahatsan sorun yok.
- Makaleler
- 62
Reflekslerin biraz geç kalıyor gibi. 28. saniyede duvardan Yoru'yu peeklerken o şekilde bir çıkış yapma. Biraz daha sola gidip öyle vur. Adam cross koysaydı seni alabilirdi. Sistemini ve ekipmanlarını geliştirebilirsen oyundan daha iyi verim alırsın.
E-Spor maçlarını falan izle biraz. Orada oyuncuların nasıl oynadıklarını, nasıl düşündüklerini izle. Bir de sürekli pusma. 8 mermi varken değil, 2-3 mermi kaldığında reload at.
Oynaya oynaya geliştirirsin kendini. Ben de Counter-Strike 2'de oynaya oynaya geliştiriyorum kendimi. Mesela bazen açıp 6-7 ay önceki kliplerimi izliyorum. O zamanki oynayışımla şimdiki oynayışımı karşılaştırıyorum. Bazen "ulan o zamanlar ne kadar botmuşum" dediğim bile oluyor.
E-Spor maçlarını falan izle biraz. Orada oyuncuların nasıl oynadıklarını, nasıl düşündüklerini izle. Bir de sürekli pusma. 8 mermi varken değil, 2-3 mermi kaldığında reload at.
Oynaya oynaya geliştirirsin kendini. Ben de Counter-Strike 2'de oynaya oynaya geliştiriyorum kendimi. Mesela bazen açıp 6-7 ay önceki kliplerimi izliyorum. O zamanki oynayışımla şimdiki oynayışımı karşılaştırıyorum. Bazen "ulan o zamanlar ne kadar botmuşum" dediğim bile oluyor.
Fatahhteto
Becerikli
Utanmıyor musun kardeşim burada hile açıp oyun oynadıktan sonra iyi oynamış mıyım diye atmaya? Hileyle ben de güzel oynarım. Aimbot.
Yoru'ya kendimi gösterip sağa gitmekte büyük hata yaptım. Ama ders oldu.Reflekslerin biraz geç kalıyor gibi. 28. saniyede duvardan Yoru'yu peeklerken o şekilde bir çıkış yapma. Biraz daha sola gidip öyle vur. Adam cross koysaydı seni alabilirdi. Sistemini ve ekipmanlarını geliştirebilirsen oyundan daha iyi verim alırsın.
Maç bitince lobide üstte kariyer yazan şeye tıkla. Herhangi bir maça tıkla. Sol tarafta indirme tuşu var. İndirip kayıtı çektim. Hile falan olmaz Vanguard güçlü bir hile koruması. Adam ban yese başka anakart almak zorunda kalacak.Utanmıyor musun kardeşim burada hile açıp oyun oynadıktan sonra iyi oynamış mıyım diye atmaya? Hileyle ben de güzel oynarım. Aimbot.