Maç bitince lobide üstte kariyer yazan şeye tıkla. Herhangi bir maça tıkla. Sol tarafta indirme tuşu var. İndirip kayıtı çektim. Hile falan olmaz Vanguard güçlü bir hile koruması. Adam ban yese başka anakart almak zorunda kalacak.

Hile değil kanka bu replay özelliği. Git oyunu öğren, öyle konuş.

Arkadaş bence ironi yaptı. Replay özelliği olduğunu biliyordur. En azından bana ironi gibi geldi.

Setup daha iyi olsa kesinlikle daha iyi oynardın. Kendini geliştirmen lazım zaten gerekli eksikliklerini söylemişler bana gerek kalmadı.
En az 144 FPS kasa + 144 Hz monitör lazım şöyle oyunlar için.

Sizin gibi usta oyuncuların düşüncesine göre, benim rakipler poligon botu gibiydi. Ama 40 FPS olmama rağmen (sol üstte görünüyor) güzel oynadığımı düşünüyorum. Sizce nasıl? Eleştirilere açığım. Adamlar basitti ama 40 FPS sistemle bunu yapmak çok da kolay değil.

Poşet elo.

1768085460951.webp

Setup daha iyi olsa kesinlikle daha iyi oynardın. Kendini geliştirmen lazım zaten gerekli eksikliklerini söylemişler bana gerek kalmadı.
En az 144 FPS kasa + 144 Hz monitör lazım şöyle oyunlar için.
2. elde ortalama 2000-2500 TL civarında GTX 1650 satılıyor. R3 1200 ile beraber 170 FPS veriyormuş. Tabii silah oyunları işlemciye önem verir. Hikaye oyunları ekran kartına önem verir. Valorant'ta yüksek FPS sistem toplamak çok da maliyetli değil.

2. elde ortalama 2000-2500 TL civarında GTX 1650 satılıyor. R3 1200 ile beraber 170 FPS veriyormuş. Tabii silah oyunları işlemciye önem verir. Hikaye oyunları ekran kartına önem verir. Valorant'ta yüksek FPS sistem toplamak çok da maliyetli değil.

Güzel işlemci al ekran kartı çok önemli değil grafikler zaten patates.

Buna “değerlendirme” yapmak bile mantıksız. 30–40 FPS, bırak FPS oyununu, story oyun için bile oynanabilir değil. Daha 2000’li yıllarda bile Pentium sistemlerde Half-Life’ı 100+ FPS oynuyorduk.